Valitse kieli
Valitse maa

Yksityisyys & evästeet

Kyoceran sitoutuminen kunnioittamaan yksityisyyttäsi
close up of hands typing on a laptop

Kyoceralla olemme sitoutuneet:

  • kaikkien asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme, toimittajiemme ja työntekijöidemme yksityisyyden suojaamiseen
  • noudattamaan sovellettavia tietosuojalakeja
  • sellaisten tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen, joiden avulla asiakkaamme voivat noudattaa sovellettavia tietosuojalakeja
  • olemme avoimia henkilötietojesi käsittelyssä.

Tietosuojalausunnot

Tietoja kuinka käsittelemme henkilötietoja verkossa ja offline-tilassa. Voit ladata tietosuojalausuntoja.

  • Online Privacy Statement

    Kuinka käsittelemme henkilötietoja eri tarkoituksiin, sekä verkossa että offline-tilassa.

  • KFS Privacy Statement

    Kuinka käsittelemme henkilötietoja KYOCERA Fleet Service -palvelussa

  • Privacy Statement for job applicants

    Kuinka käsittelemme henkilötietoja työpaikan haun yhteydessä.

Evästeet

Kyoceran evästelauseke ja miten hallitset evästeitäsi.

Tietojenkäsittelyehdot

Kyocera toimii vaatimusten mukaisesti tietojen käsittelyssä

  • Tietojenkäsittelyn ehdot

    Kyocera käsittelee henkilötietoja sopimuksen vaatimusten ja sovittujen käytäntöjen mukaisesti.

  • Tietojen käsittelijä

    Kyocera noudattaa henkilötietojen käsittelyssä GDPR:n vaatimuksia.

  • Tietoturva

    Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Tutustu Kyoceran eväste-ehtoihin ja hallitse evästeasetuksiasi.

Lähetä pyynnöt koskien henkilötietoja.

Käytä oikeuksiasi poistaa ja / tai hakea tietojasi.

Evästeet ja yksityisyytesi

Käytämme evästeitä tehdäksemme vuorovaikutuksen verkkosivustomme kanssa helpoksi ja tehokkaaksi. Tilastolliset evästeet auttavat meitä ymmärtämään paremmin verkkosivustojemme käyttöä ja markkinointievästeitä räätälöimään mainontaa sinulle. Voit valita evästeasetukset alla olevasta 'Asetukset' -painikkeesta tai jatkaa kaikkien evästeiden valitsemalla 'Hyväksyn'.

Evästeasetukset

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että verkkosivustomme toimivat oikein, tai tarjotaksemme palvelun pyynnöstäsi (esimerkiksi evästeasetuksien hallintaan). Nämä evästeet ovat aina aktiivisia, paitsi jos asetat selaimesi estämään ne, mikä saattaa estää joitain verkkosivuston osia toimimasta odotetusti.

Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden mitata ja parantaa verkkosivustomme suorituskykyä.

Nämä evästeet sijoitetaan vain, jos annat suostumuksen. Käytämme markkinointievästeitä seurataksemme kuinka napsautat ja vierailet verkkosivuillamme näyttääksemme sinulle sisältöä kiinnostuksesi perusteella ja näyttääksemme sinulle henkilökohtaisia mainoksia.