Valitse kieli
Valitse maa

Kyocera käyttää evästeitä

Last modified: 24 September 2018
close up of clicking a computer mouse

Evästeet (cookies)

KYOCERA Document Solutions Finland Oy käyttää evästeitä käyttäjiensä mieltymysten seuraamiseen sekä websivuston optimoimiseen. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka asennetaan suostumuksellasi tietokoneesi kovalevylle. Voit sallia tai estää evästeiden käytön milloin tahansa. Websivusto on rakennettu mahdollisimman tarkasti niin, että sen käyttö on aina samanlaista evästeiden käytöstä riippumatta. Kaikki evästeet eivät ole samanlaisia. Evästeitä on kahdenlaisia: istuntoevästeitä ja pysyviä evästeitä. Istuntoeväste ylläpitää käyttäjäistuntoa ja ohjaa palvelimen seuraaville sivuille. Pysyvät evästeet kertovat mitä sivustoja katsellaan. Evästeet auttavat websivustoamme palvelemaan tarpeitasi paremmin. Eväste tallentaa joka tapauksessa vain teknistä tietoa, eikä se kerro meille sähköpostiosoitettasi tai henkilöllisyyttäsi.

© KYOCERA Document Solutions Finland Oy

  • Kyocera Cookie Statement: 24 September 2018 (20180924_KyoceraCookieStatement.pdf)
    • 303 KB
    • PDF

Tässä lausunnossa selitämme yksityiskohtaisesti seuraavat:

  • Mitä evästeet ovat?
  • Kuka asettaa evästeet
  • Mitä evästeitä asetetaan
  • Kuinka kauan evästeitä säilytetään
  • Kuinka voin poistaa evästeitä / hallita evästeasetuksiani
  • Mihin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin olemme ryhtyneet;
  • Mitkä lailliset oikeutesi koskevat meitä henkilötietojesi käsittelyssä
  • Kuinka voit ottaa yhteyttä meihin ja muuta tärkeää tietoa;

Mitä evästeet ovat?

Eväste on pieni tieto, joka lähetetään verkkosivustolta ja tallennetaan selaimesi esimerkiksi tietokoneellesi, puhelimeen tai tablet-laitteeseen. On myös muita asiaan liittyviä tekniikoita tietojen hankkimiseksi selailutoiminnastasi, kuten verkkomajakat tai flash-evästeet. Kun mainitsemme evästeen tässä lausunnossa, tarkoitamme evästettä ja kaikkia siihen liittyviä ja käytettyjä tekniikoita. Evästeiden avulla voimme varmistaa, että verkkosivustomme ladataan nopeammin laitteellesi. Sen avulla voimme myös kerätä tiettyjä tilastotietoja, näyttää sinulle (video) sisältöä ja parantaa verkkosivustosi käyntiä sekä tuotteita ja palveluitamme.

Kuka asettaa evästeet?

Käytämme sekä itse lähettämiämme evästeitä että kolmansien osapuolien evästeitä (muiden lähettämiä evästeitä). Alta löydät luettelon evästeistä ja evästettä kohti ilmoitetaan kuka asettaa tämän evästeen.

Mitä evästeitä asetetaan?

Olemme luokitelleet evästeet kolmeen eri luokkaan avuksesi.


Välttämättömät evästeet

Meillä on perusteltu intressi sijoittaa nämä evästeet verkkosivuston oikeaa toimintaa varten tai palvelun tarjoamiseksi pyynnöstäsi (kuten evästeasetuksien hallintaan).


Analyyttiset evästeet

Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden mitata ja parantaa verkkosivustomme suorituskykyä. Suojataksesi yksityisyyttäsi mahdollisimman paljon, me:

  • olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen, jossa käytämme kolmatta osapuolta auttamaan meitä tietojen keräämisessä
  • olet varmistanut, että IP-osoitteesi viimeinen oktettti on peitetty, joten meidän on mahdotonta tunnistaa sinua
  • emme jaa mitään muuta tietoa kolmannen osapuolen kanssa, joka auttaa meitä tietojen keräämisessä
  • eivät käytä muita Google-palveluita yhdessä Google Analyticsin kanssa
  • Pyydä suostumustasi näiden evästeiden sijoittamiseen.

Markkinointi / sosiaalisen median evästeet

Markkinointievästeiden avulla voimme räätälöidä selailukokemuksesi ja käytämme niitä markkinointiin ja mainontaan.
Sosiaalisen median evästeet antavat sosiaalisen median yrityksen käsitellä tiettyjä tietoja sosiaalisen median toiminnallisuutesi käytöstä, kuten esimerkiksi videon toistamisesta.
Laitamme nämä evästeet vasta suostumuksesi jälkeen.

Kuinka kauan evästeitä säilytetään?

Kuinka voin poistaa evästeitä / hallita evästeasetuksiani?

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tilastollisia ja markkinointi- / sosiaalisen median evästeluokkia verkkosivuston Hallinnoi evästeitä -osiossa. Koska välttämättömät evästeet on sijoitettu vain verkkosivuston moitteettoman toiminnan suorittamiseen tai on ehdottoman välttämätöntä palvelun tarjoamiseksi pyynnöstäsi, eikö evästeitä ole mahdollista hallita.
Voit hallita evästeasetuksiasi myös useimpien selainten kautta.

Kansainväliset siirrot

Voimme siirtää henkilökohtaisia ​​tietojasi ryhmäyritykselle tai kolmannelle osapuolelle, joka sijaitsee muussa maassa kuin missä Kyocera Document Solutions Finland Oy. Jos tämä maa ei tarjoa riittävää suojaa kansallisessa lainsäädännössä Euroopan komission mukaan, olemme varmistaneet tämän riittävän suojan tason sopimalla sopivista lisätoimenpiteistä kyseisen konserniyhtiön tai kolmannen osapuolen kanssa tavanomaisten tietosuojalausekkeiden kautta, jotka Euroopan komissio. Luettelo komission maista, jotka ovat taannut riittävän suojan Euroopan komission mukaan, löytyy EU: n komission verkkosivuilta.
Jos käytämme Yhdysvaltain palveluntarjoajia, tällainen yhdysvaltalainen palveluntarjoaja on rekisteröitynyt itsensä EU / USA Privacy Shield -luetteloon ja se on itse sertifioitu Yhdysvaltain kauppaministeriössä.
Vaihtoehtoisesti voimme pyytää sinulta nimenomaista suostumustasi ehdotettuun siirtoon. Voit pyytää kopion tavanomaisista tietosuojalausekkeista lähettämällä meille sähköpostia.

Mihin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin olemme ryhtyneet?

Suhtaudumme henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuteen erittäin vakavasti ja pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi katoamiselta, väärinkäytöltä, varkauksilta, luvattomalta käytöltä, paljastamiselta tai muutoksilta.

Sinun oikeutesi

Sinulla on tiettyjä laillisia oikeuksia, joista haluamme ilmoittaa sinulle.
Pääsy. Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, käsittelemmekö henkilökohtaisia ​​tietojasi vai ei, ja siihen liittyviin tietoihin, jotka käsittelevät tätä käsittelyä.
Oikaisu. Sinulla on oikeus saada oikaista tai täydentää henkilökohtaisia ​​tietojasi ilman aiheetonta viivytystä. Jos olet perustanut tilin kanssamme, sinulla on mahdollisuus oikaista tai täydentää henkilökohtaisia ​​tietojasi itse.
Oikeus poistaa. Sinulla on oikeus poistaa meille henkilökohtaiset tietosi ilman aiheetonta viivytystä. Tämä oikeus rajoittuu tiettyihin perusteisiin, esimerkiksi jos olet peruuttanut suostumuksesi tai jos vastustat, eikä meillä ole pakottavia laillisia perusteita tietojen säilyttämiselle. Jos sinulla on tili meillä, monissa tapauksissa sinulla on mahdollisuus poistaa tili itse, jolloin kaikki henkilökohtaiset tietosi poistetaan pysyvästi.
Käsittelyn rajoittaminen. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä erityisistä syistä. Nämä ovat (1) aika, jolloin voimme tarkistaa pyyntösi mukaisten henkilökohtaisten tietojen oikeellisuuden; (2) laittoman käsittelyn poistamisen sijaan pyydät sen sijaan käytön rajoittamista; (3) tarvitset henkilökohtaisia ​​tietoja oikeudenkäynneissä; tai (4) tarkistamme, ohittavatko lailliset perusteemme vastalauseesi käsittelylle.
Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos tällainen käsittely perustuu (1) perusteltuun etuomme (mukaan lukien se, että luomme sinusta profiilin suostumuksesi perusteella); (2) suoramarkkinointitarkoituksiin; tai (3) välttämättömiä yleisen edun mukaisten tehtävien suorittamiseksi tai meille annetun julkisen vallan käyttämiseksi. Lopetamme henkilötietojesi käsittelyn vastalauseesi perusteella, ellemme osoita pakottavia laillisia perusteita, jotka ylittävät sinun edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos tarvitsemme henkilökohtaisia ​​tietojasi oikeudenkäynneissä.
Tietojen siirrettävyys. Meidän on ilmoitettava sinulle oikeudestasi saada henkilökohtaisia ​​tietojasi meiltä, ​​jotta voit siirtää henkilötietojasi toiselle palveluntarjoajalle. KFS: n osalta tämä tarkoittaa, että pyynnöstämme toimitamme sinulle käyttäjätiliisi liittyvät henkilökohtaiset tietosi. Se ei sisällä mitään laitetietoja, mukaan lukien tiedot, jotka on siirretty meille lokitiedostoon.
Suostumuksen peruuttaminen. Jos olet toimittanut meille henkilökohtaiset tietosi suostumuksesi perusteella, sinulla on oikeus peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa. Voit tehdä niin lopettamalla tilaamasi palvelun tilauksen tarvittaessa. Voit myös tehdä niin lähettämällä meille sähköpostia soveltuvaan yksityisyyssähköpostiosoitteeseen, kuten alla todetaan. Poistamme sitten henkilötietosi pysyvästi tietokannastamme.
Valituksen tekeminen. Sinulla on oikeus tehdä valitus etenkin asuinmaasi valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Käytä oikeuksiasi ja ota meihin yhteyttä

Kyocera Document Solutions -palvelussa meillä on käytettävissä tietosuojaammattilaisten verkosto, mukaan lukien tietosuojavastaavat, jotka auttavat sinua kyselyissasi. Jos haluat käyttää jotakin oikeuksistasi tai sinulla on kysyttävää tästä asiakirjasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai lähetä meille kirje alla olevassa luettelossa olevalle Kyocera Document Solutions -yritykselle. Jos maasi ei ole luettelossa, ota yhteyttä ryhmämme tietosuojavastaavaan:
Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Attn.: Data Protection Officer

Bloemlaan 4

2132 NP Hoofddorp

The Netherlands

e: privacy@deu.kyocera.com

Yksityisyyssuoja

Sinun oikeutesi yksityisyys- ja tietosuojaan on KYOCERA Document Solutions Finland Oy:lle ensiarvoisen tärkeää.

Evästeasetukset

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että verkkosivustomme toimivat oikein, tai tarjotaksemme palvelun pyynnöstäsi (esimerkiksi evästeasetuksien hallintaan). Nämä evästeet ovat aina aktiivisia, paitsi jos asetat selaimesi estämään ne, mikä saattaa estää joitain verkkosivuston osia toimimasta odotetusti.

Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden mitata ja parantaa verkkosivustomme suorituskykyä.

Nämä evästeet sijoitetaan vain, jos annat suostumuksen. Käytämme markkinointievästeitä seurataksemme kuinka napsautat ja vierailet verkkosivuillamme näyttääksemme sinulle sisältöä kiinnostuksesi perusteella ja näyttääksemme sinulle henkilökohtaisia mainoksia.