Valitse kieli
Valitse maa

Yksityisyyden suoja

Muokattu: Helmikuussa 2019
close up of hands typing on a smartphone

KYOCERA Document Solutions Finland Oy on kiitollinen käynnistäsi sen websivustolla ja sen tuotteita kohtaan osoittamastasi kiinnostuksesta. Sinun oikeutesi yksityisyys- ja tietosuojaan KYOCERA Document Solutions Finland Oy:lle ensiarvoisen tärkeää. Haluamme, että käyntisi websivustollamme on mahdollisimman miellyttävä. Avaamalla websivuston sitoudut noudattamaan edellä kuvattuja oikeudellisia ehtoja. KYOCERA Document Solutions Finland Oy noudattaa EU:n tietosuojadirektiiviä ja siitä johtuvaa kansallista lainsäädäntöä; ole hyvä ja tutustu kyseisiin EU-direktiiveihin.

Voit ladata tämän lausunnon pdf-muodossa:

  • Kyocera Online Privacy Statement: 21 February 2019 (20190221_KyoceraOnlinePrivacyStatement.pdf)
    • 291 KB
    • PDF

Yksityisyyden suojaus


Kun vierailet verkkosivuillamme, keräämme tiettyjä tietoja verkkosivustosi käytöstä evästeiden ja niihin liittyvien tekniikoiden avulla.

Voit myös halutessasi antaa meille henkilökohtaisia tietojasi monissa tilanteissa tai jos saamme henkilökohtaiset tietosi jonkun muun (esim. Työnantajan) kautta. Voit esimerkiksi ilmoittautua vastaanottamaan jonkin asiakirjoistamme/ uutiskirjeistämme, ilmoittautua johonkin tapahtumiimme tai tarjouksiin, rekisteröidä kumppaniportaalissamme, rekisteröidä online-kyselyyn tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Tässä lausunnossa selitämme yksityiskohtaisesti seuraavat:

  • Miksi käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi?
  • Millä oikeudellisella perusteella käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi
  • Kenen kanssa jaamme henkilökohtaisia tietojasi
  • Mihin maihin henkilökohtaiset tietosi lähetetään
  • Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia tietojasi
  • Mitkä lailliset oikeutesi koskevat meitä henkilötietojen käsittelyssä

Miksi käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi (tarkoitus)? 

A. Tapahtuman rekisteröinti. Jos kirjaudut johonkin tapahtumiimme verkkosivustomme kautta, käytämme tietojasi ilmoittautuaksesi tapahtumaan ja tallentaaksesi mahdolliset mieltymyksesi, kuten ateria-asetukset. Jaamme henkilökohtaiset tietosi tapahtumienhallintakumppaneidemme kanssa tarvittavien järjestelyjen tekemiseksi soveltuvaa tapahtumaa varten.

B. Markkinointi. Voimme käyttää tietosi seuraaviin markkinointitarkoituksiin:

1. Jos olet KYOCERA-yhteistyökumppani tai asiakas, voimme ottaa sinuun yhteyttä mainostaaksemme vastaavia tuotteita ja palveluitamme. Voit helposti poistaa tämän palvelun käytöstä napsauttamalla sähköpostissa olevaa tilauksen purkamispainiketta.
2. Kun jätät tietosi meille lähettämään sinulle taustakuvia / uutiskirjeitä sähköpostitse, käytämme tietosi lähettämään sinulle nämä taustakuvat / uutiskirjeet. Voit helposti poistaa tämän palvelun käytöstä napsauttamalla sähköpostissa olevaa tilauksen purkamispainiketta.
3. Emme toimita kolmansien osapuolien online-ilmoituksia verkkosivuillamme, mutta voimme mainostaa tuotteitamme ja palveluitamme kolmansien osapuolien verkkosivustoilla näiden kolmansien osapuolien verkkosivustojen tietosuojakäytäntöjen / evästeiden perusteella.

Henkilötietosi tallennetaan turvallisesti Amazon Web Services (AWS) -palveluun.

C. Verkkosivun / portaalin rekisteröinti. Verkkosivullamme, jolla tämä lausunto julkaistaan, sinulla voi olla mahdollisuus rekisteröidä saadaksesi sisältöä ja / tai harjoittaaksemme kanssamme liiketoimintaa. KYOCERA käsittelee rekisteröintiäsi ja toimittaa pyydetyn sisällön nimesi, yrityksen nimen, yrityksen sähköpostiosoitteen ja työtehtävän sinulta tai työnantajalta.

D. Online-tutkimukset. Toisinaan pyydämme tapahtuman osallistujia osallistumaan kyselyyn, jonka avulla voimme parantaa tuotteitamme ja palvelujamme. Tässä tapauksessa jaamme yhteystietosi kyselykumppanimme kanssa.

E. Ota sinuun yhteyttä. Kun otat yhteyttä meihin, esim. yhden meidän yhteydenottolomakkeiden kauttatai jos meillä on jatkuvaa liiketoimintaa keskenään, käytämme henkilötietojasi vastaamaan pyyntöihisi, esim. tarjoamme sinulle tukea tuotteidemme ja palveluidemme suhteen.

F. Tuotteiden ja palveluidemme petosten ja turvallisuuden estäminen. Voimme käyttää tietojasi petosten estämiseksi ja tuotteidemme ja palveluidemme turvallisuuden ylläpitämiseksi.

G. Puhelinsoittojen seuranta. Jos soitat meille, saatamme tallentaa keskustelun koulutuksen laadun ja petosten estämiseksi. Ilmoitamme sinulle etukäteen, jos keskustelu todellakin nauhoitetaan.

H. Paranna kokemustasi verkkosivuillamme. Käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja arvioidaksemme verkkosivustojemme, tuotteidemme ja palveluidemme käyttöä parantaaksemme kokemustasi verkkosivuillamme.
I. Oikeudelliset tarkoitukset. Joskus meidän on käytettävä tietosi käsittelemään laillisia vaatimuksia tai noudattamaan sovellettavia lakisääteisiä velvoitteita tai lainvalvontaviranomaisten pyyntöjä.

Millä oikeusperustalla käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi?


1. Suostumus. Tarkoituksen (B) (ii) ja (iii) mukaisissa markkinointitoimissa pyydämme sinulta suostumustasi. Voit helposti hylätä markkinointiviestinnän milloin tahansa.

Tarkoitusta (G) varten meidän on pystyttävä arvioimaan suorituskykyämme, jotta voimme parantaa tuotteitamme, palveluitamme ja viestintäämme.

2. Sopimuksen toteuttaminen tai toimenpiteiden toteuttaminen ennen sopimuksen tekemistä
Tarkoitusta (A) varten meidän on pystyttävä käsittelemään henkilökohtaisia ​​tietojasi rekisteröimään sinut sovellettavaan tapahtumaan ja hallitsemaan tapahtumaa edelleen valitsemallasi asetuksilla.
Tarkoitusta (C) varten liikekumppanisuhteelle on ehdottoman välttämätöntä, että liikekumppanin yhteyshenkilö hallinnoi tiliä. Olet joko toimittanut meille henkilökohtaiset tietosi, tai yrityksesi on ehkä toimittanut niin.
Tarkoitusta (E) varten meidän on kyettävä vastaamaan tietysti pyyntöihisi ja pystyttävä tarjoamaan tarvittava tuki tuotteillemme ja palveluillemme.

3. Perusteltu liiketoimi. Oikeudellinen perusta henkilötietojesi käsittelemiselle A - H kohdassa tarkoitettuihin tarkoituksiin on, että meillä on siihen perusteltu liiketoiminnallinen tarkoitus. Tästä syystä:
Tarkoituksen (B) (i) mukaisessa markkinointitoiminnassa meillä on perusteltu intressi ottaa sinuun yhteyttä. Jos olet tilannut tuotteen tai palvelun kanssamme, on oikeutetun etujemme mukaista ilmoittaa sinulle vastaavista tuotteistamme ja palveluistamme. Tarkoitusta (D) varten on kriittistä, että meillä on mahdollisuus saada palautetta tuotteistamme ja palveluistamme. Jos et halua osallistua, emme käytä henkilökohtaisia ​​tietojasi tähän tarkoitukseen. Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tällä verkkosivustolla.

Tarkoitusta (F) varten meidän on voitava estää ja torjua petoksia tarvittaessa.

Tarkoitusta (G) ja (H) varten on välttämätöntä pystyä arvioimaan suorituskykyämme, jotta voimme parantaa tuotteitamme, palveluitamme ja viestintäämme.
Olemme arvioineet huolellisesti perusoikeuksiasi ja -vapauksiasi sekä laillisia liiketoimintaetujamme ja seuraamme jatkuvasti tasapainoa. Jos haluat kuitenkin vastustaa henkilötietojesi käsittelyä perusteltujen liiketoimintaetujemme perusteella, katso jäljempänä kohta "Oikeutesi".

4. Lain noudattamista koskeva velvoite. Tarkoitusta (I) varten meitä voidaan velvoittaa jakamaan henkilötietosi käsittelemään laillisia vaatimuksia, noudattamaan sovellettavia lakisääteisiä velvoitteita tai lainvalvontaviranomaisten pyyntöjä.

Kenen kanssa jaamme henkilökohtaisia tietojasi?

KYOCERA Document Solutions Finland Oy on KYOCERA Document Solutions Europe B.V. tytäryhtiö,  joka on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, ja eri toiminnot sijaitsevat eri maissa. Saatamme siis jakaa henkilökohtaisia tietojasi niille ryhmäyrityksille, jotka tarjoavat palvelua KYOCERA Document Solutions Europe B.V.

Globaali pääkonttorimme, KYOCERA Document Solutions Inc., sijaitsee Japanissa.
Kohdassa (B) tarkoitettua markkinointitarkoitusta varten jaamme henkilökohtaiset tietosi maassasi sijaitsevan ryhmäyrityksen kanssa.
Käytämme myös luotettavia ulkopuolisia edustajia, toimittajia ja urakoitsijoita tarjoamaan meille tiettyjä henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn liittyviä palveluita, kuten isännöinti- ja viestintäpalveluntarjoajia.
Siltä osin kuin meiltä laki, asetus tai tuomioistuimen määräys vaaditaan paljastamaan henkilötietosi, saatamme joutua jakamaan henkilötietosi kyseisen lain, asetuksen tai tuomioistuimen määräyksen mukaisesti.

Kansainväliset siirrot

Voimme siirtää henkilökohtaisia tietojasi ryhmäyritykselle tai kolmannelle osapuolelle, joka sijaitsee Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Jos tämä maa ei tarjoa riittävää suojaa kansallisessa lainsäädännössä Euroopan komission mukaan, olemme varmistaneet tämän riittävän suojan tason sopimalla sopivista lisätoimenpiteistä kyseisen konserniyhtiön tai kolmannen osapuolen kanssa tavanomaisten tietosuojalausekkeiden kautta, jotka Euroopan komissio.

Jos käytämme Yhdysvaltalaisia palveluntarjoajia, niin palveluntarjoaja on rekisteröitynyt itsensä EU / USA Privacy Shield -luetteloon ja se on itse sertifioitu Yhdysvaltain kauppaministeriössä.

Voimme vaihtoehtoisesti pyytää sinulta nimenomaista suostumustasi ehdotettuun siirtoon. Voit pyytää kopion tietosuojalausekkeista lähettämällä meille sähköpostia.

Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi?

Olemme mahdollisuuksien mukaan asettaneet erityiset säilytysajat henkilökohtaisten tietojen säilyttämistä varten. Nämä erityiset säilytysjaksot ilmoitetaan alla, tai me ilmoitamme niistä sinulle ennen tai ennen kuin aloitamme henkilötietojesi käsittelyn.

Erityiset säilytysjaksot

Tarkoitus (B) Markkinointi. Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi niin kauan kuin tilaat, tai kunnes peruutamme uutiskirje / whitepaper-palvelumme, sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin. Voit helposti luopua uutiskirjeestä / paperikirjoituksesta napsauttamalla sähköpostissa olevaa tilauksen purkamispainiketta.
Tarkoitus (C) Verkkosivuston / portaalin rekisteröinti. Kun sinulla on tili meillä, säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen. Jos peruutat tilisi, poistamme henkilökohtaiset tietosi mahdollisimman pian sen jälkeen, joka tapauksessa yhden kuukauden kuluessa.
Tarkoitus (E) Ota yhteyttä. Kun kommunikoimme sähköpostitse, säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi niin kauan kuin tiedustelu / asia on käynnissä ja mikäli Alankomaiden lakia asianmukaisen liiketalouden ylläpitämisestä sovelletaan, 7 vuoden ajaksi.

Perusteet säilytysaikojen määrittämiselle

Kaikissa muissa olosuhteissa käytämme seuraavia kriteerejä määrittäessään sovellettavan säilytysajan:
Perusoikeuksien ja -vapauksien arviointi;

Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus (tarkoitukset). Emme saa säilyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi pidempään kuin on tarpeen siihen tarkoitukseen, johon olemme keränneet ne;

  • Kaikki asiaankuuluvat teollisuuden käytännöt tai käytännesäännöt henkilötietojen säilyttämisessä;
  • Henkilökohtaisten tietojen pitämiseen liittyvien riskien ja kustannusten taso (oikeat ja ajantasaiset)
  • Onko meillä laillista laillista perustaa henkilötietojesi säilyttämiseen
  • Henkilötietojesi käsittelyn luonne, laajuus ja konteksti sekä suhteemme sinuun
  • Muut mahdolliset mahdolliset olosuhteet.

Joka tapauksessa pidämme henkilökohtaiset tietosi sovellettavien lakisääteisten vaatimusten mukaisesti ja tarkistamme säännöllisesti hallussaan olevia henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Oikeutesi

Sinulla on tiettyjä laillisia oikeuksia, joista haluamme ilmoittaa sinulle.

Pääsy. Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, käsittelemmekö henkilökohtaisia ​​tietojasi vai ei, ja siihen liittyviin tietoihin, jotka käsittelevät tätä käsittelyä.

Oikaisu. Sinulla on oikeus saada oikaista tai täydentää henkilökohtaisia ​​tietojasi ilman aiheetonta viivytystä. Jos olet perustanut tilin kanssamme, sinulla on mahdollisuus oikaista tai täydentää henkilökohtaisia ​​tietojasi itse.

Oikeus poistaa tiedot. Sinulla on oikeus poistaa meillä olevat henkilökohtaiset tietosi ilman aiheetonta viivytystä. Tämä oikeus rajoittuu tiettyihin perusteisiin, esimerkiksi jos olet peruuttanut suostumuksesi tai jos vastustat, eikä meillä ole pakottavia laillisia perusteita tietojen säilyttämiselle. Jos sinulla on tili meillä, monissa tapauksissa sinulla on mahdollisuus poistaa tili itse, jolloin kaikki henkilökohtaiset tietosi poistetaan pysyvästi.

Käsittelyn rajoittaminen. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä erityisistä syistä. Nämä ovat (1) aika, jolloin voimme tarkistaa pyyntösi mukaisten henkilökohtaisten tietojen oikeellisuuden; (2) laittoman käsittelyn poistamisen sijaan pyydät sen sijaan käytön rajoittamista; (3) tarvitset henkilökohtaisia ​​tietoja oikeudenkäynneissä; tai (4) tarkistamme, ohittavatko lailliset perusteemme vastalauseesi käsittelylle.

Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos tällainen käsittely perustuu (1) perusteltuun etuomme (mukaan lukien se, että luomme sinusta profiilin suostumuksesi perusteella); (2) suoramarkkinointitarkoituksiin; tai (3) välttämättömiä yleisen edun mukaisten tehtävien suorittamiseksi tai meille annetun julkisen vallan käyttämiseksi. Lopetamme henkilötietojesi käsittelyn vastalauseesi perusteella, ellemme osoita pakottavia laillisia perusteita, jotka ylittävät sinun edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos tarvitsemme henkilökohtaisia ​​tietojasi oikeudenkäynneissä.

Tietojen siirrettävyys. Meidän on ilmoitettava sinulle oikeudestasi saada henkilökohtaisia ​​tietojasi meiltä, ​​jotta voit siirtää henkilötietojasi toiselle palveluntarjoajalle. KYOCERA Fleet Services -palvelussa se tarkoittaa, että pyynnöstämme toimitamme sinulle käyttäjätiliisi liittyvät henkilökohtaiset tietosi. Se ei sisällä mitään laitetietoja, mukaan lukien tiedot, jotka on siirretty meille lokitiedostoon.

Suostumuksen peruuttaminen. Jos olet toimittanut meille henkilökohtaiset tietosi suostumuksesi perusteella, sinulla on oikeus peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa. Voit tehdä niin lopettamalla tilaamasi palvelun tilauksen tarvittaessa. Voit myös tehdä niin lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@deu.kyocera.com. Poistamme sitten henkilötietosi pysyvästi tietokannastamme.

Valituksen tekeminen. Sinulla on oikeus tehdä valitus etenkin asuinmaasi valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Käytä oikeuksiasi ja ota meihin yhteyttä


Kyocerassa on käytettävissä tietosuojaammattilaisten verkosto, mukaan lukien tietosuojavastaava, joka auttaa sinua kyselyissäsi. Jos haluat käyttää jotakin oikeuksistasi tai sinulla on kysyttävää tästä asiakirjasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai lähetä meille kirje alla olevaan osoitteeseen:

 

Kyocera Document Solutions Finland Oy

Atomitie 5 C, 00370 Helsinki

sähköposti: info@dfi.kyocera.com

Huomaa, että käyttäessäsi oikeuttasi, voimme pyytää sinua täyttämään hakulomakkeen. Sen jälkeen ilmoitamme sinulle pyyntösi käsittelyprosessista. Oikeutesi käyttäminen on ilmaista, ja olemme päättäneet vastata pyyntöösi ilman aiheetonta viivytystä.

Muutokset tähän asiakirjaan

Siinä tapauksessa, että muokkaamme tätä asiakirjaa, julkaistaan se verkkosivustollemme tarkistetulla julkaisupäivällä ja ilmoitamme tarvittaessa muutetusta asiakirjasta käyttäjätilisi kautta.

Muut Kyoceran tietosuojalausunnot

Meillä on myös tarjouksia, kampanjoita, palveluita ja yksityisyysprosesseja, jotka korvataan tai täydennetään erilaisilla tietosuojatiloilla

  • KFS tietosuojalausunto

    Kuinka käsittelemme henkilötietoja suhteessa KYOCERA Fleet Services -palveluun, jossa Kyocera toimii rekisterinpitäjänä.

  • Työnhakijoiden yksityisyydensuoja

    Kuinka käsittelemme henkilötietoja rekrytointiprosessissa.

Evästeet ja yksityisyytesi

Käytämme evästeitä tehdäksemme vuorovaikutuksen verkkosivustomme kanssa helpoksi ja tehokkaaksi. Tilastolliset evästeet auttavat meitä ymmärtämään paremmin verkkosivustojemme käyttöä ja markkinointievästeitä räätälöimään mainontaa sinulle. Voit valita evästeasetukset alla olevasta 'Asetukset' -painikkeesta tai jatkaa kaikkien evästeiden valitsemalla 'Hyväksyn'.

Evästeasetukset

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että verkkosivustomme toimivat oikein, tai tarjotaksemme palvelun pyynnöstäsi (esimerkiksi evästeasetuksien hallintaan). Nämä evästeet ovat aina aktiivisia, paitsi jos asetat selaimesi estämään ne, mikä saattaa estää joitain verkkosivuston osia toimimasta odotetusti.

Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden mitata ja parantaa verkkosivustomme suorituskykyä.

Nämä evästeet sijoitetaan vain, jos annat suostumuksen. Käytämme markkinointievästeitä seurataksemme kuinka napsautat ja vierailet verkkosivuillamme näyttääksemme sinulle sisältöä kiinnostuksesi perusteella ja näyttääksemme sinulle henkilökohtaisia mainoksia.