Valitse kieli
Valitse maa

Tietosuojalausunto työnhakijoille

Muokattu: Huhtikuussa 2020
woman working on a desktop computer

Tämä tietosuojalausunto (”lausunto”) koskee Kyocera Document Solutions -yritystä (“Kyocera”), joka on vastaanottanut työhakemuksen. Luettelo sovellettavista Kyocera-yrityksistä sijaitsee linkissä "Käyttämällä oikeuksiasi ja ottamalla meihin yhteyttä".

Tätä lausumaa sovelletaan henkilökohtaisten tietojen keräämiseen, jotka Kyocera on saanut työnhakuprosessin yhteydessä ennen työsopimuksen tekemistä Kyoceran kanssa.
Voit ladata tämän lausunnon pdf-muodossa alla:

  • Kyocera Privacy Statement for Job Applicant: 10 December 2018 (20181210_KyoceraPrivacyStatement_JobApplicants.pdf)
    • 207 KB
    • PDF
 

Tässä lausunnossa kerromme yksityiskohtaisesti seuraavat:

  • Miksi käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi ja millä oikeusperustalla
  • Mitä henkilökohtaisia tietoja käsittelemme
  • Kenen kanssa jaamme henkilökohtaisia tietojasi
  • Mihin maihin henkilökohtaiset tietosi lähetetään
  • Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia tietojasi
  • Mihin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin olemme ryhtyneet
  • Mitkä lailliset oikeutesi koskevat meitä henkilötietojen käsittelyssä

Miksi käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi ja millä perustalla?

A. Työnhaun hallinta. Meillä on perusteltu intressi käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaksemme arvioida kuka sopii parhaiten asemaan. Työnhakumenettelyssä saatamme tarkistaa kaikki viitteet, mutta vasta suostumuksesi jälkeen. Haluamme ehkä myös tarkistaa julkisen sosiaalisen median profiilisi, muut julkiset tietosi sinusta tai suorittaa taustatarkistuksen, mutta teemme niin vain, jos se on välttämätöntä ja merkityksellistä hakijalle.

B. Perehdytys. Jos hakemuksesi menestyy. Meillä on perusteltu intressi käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta voimme tarjota sinulle työpaikan ja voit tehdä työtä kanssamme ja toivottaa sinut tervetulleeksi.

C. Tulevat mahdollisuudet. Jos haluamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisten tulevien työllistymismahdollisuuksien varalta, joille voit sopia, pyydämme sinulta suostumustasi säilyttää henkilökohtaiset tietosi enintään yhden vuoden ajan. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

D. Oikeudelliset tarkoitukset. Joskus meidän on käytettävä tietojasi käsittelemään laillisia vaatimuksia tai noudattamaan sovellettavia lakisääteisiä velvoitteita tai lainvalvontaviranomaisten pyyntöjä.

Olemme arvioineet huolellisesti perusoikeuksiasi ja -vapauksiasi sekä laillisia liiketoimintaetujamme. Jos haluat kuitenkin vastustaa henkilötietojesi käsittelyä katso jäljempänä kohta "Oikeutesi".

Mitä henkilökohtaisia tietoja käsittelemme?

Voimme käsitellä seuraavia henkilökohtaisia tietojasi lukuun ottamatta tietoja, jotka olet toimittanut meille:

  • Suosittelijoiden kuvaukset ja / tai suoritustiedot
  • Taustatiedot viranomaisilta
  • Ennen työhönottoa saadut henkilöstöpalveluyrityksen arviointitiedot 
  • Henkilökohtaiset tiedot sosiaalisen median tilisi julkisessa osiossa tai muut julkiset tiedot sinusta

Kenen kanssa jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi?

Henkilötietojasi saa jakaa vain seuraavien kanssa:

  • Kyoceran työntekijät, jotka ovat mukana työnhakuprosessissa, tähän kuuluvat henkilöstöhallinnon jäsenet, työhakemusprosessiin osallistuvat haastattelijat, hakemuksen liiketoiminta-alueen johtajat, mahdolliset sisäiset asiakkaat ja IT-henkilöstö.
  • Entinen työnantajasi tai suosittelijasi, mutta vasta suostumuksesi jälkeen
  • Arviointipalvelun tarjoaja siinä tapauksessa, että työllistymistä edeltävä arviointi olisi osa hakuprosessia
  • Muut Kyocera-ryhmän yritykset, kuten Kyocera Document Solutions Inc. (Japani), mikäli työhakemus menestyy sisäistä hyväksyntää varten
  • Siltä osin kuin meiltä laki, asetus tai tuomioistuimen määräys vaaditaan paljastamaan henkilötietosi, saatamme joutua jakamaan henkilötietosi kyseisen lain, asetuksen tai tuomioistuimen määräyksen mukaisesti.

Kansainväliset siirrot

Voimme siirtää henkilökohtaisia tietojasi ryhmäyritykselle tai kolmannelle osapuolelle, joka sijaitsee Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Jos tämä maa ei tarjoa riittävää suojaa kansallisessa lainsäädännössä Euroopan komission mukaan, olemme varmistaneet tämän riittävän suojan tason sopimalla sopivista lisätoimenpiteistä kyseisen konserniyhtiön tai kolmannen osapuolen kanssa tavanomaisten tietosuojalausekkeiden kautta.

 

Where we use service providers from the US, such US based service provider has registered itself to be on the EU/US Privacy Shield list and has been self-certified with the US Department of Commerce.

Alternatively, we may ask you for your explicit consent to the proposed transfer. You may request a copy of the Standard Data Protection Clauses by sending us an email, motivating your request.

Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia tietojasi?

Olemme mahdollisuuksien mukaan asettaneet erityiset säilytysajat henkilökohtaisten tietojen säilyttämistä varten. Nämä erityiset säilytysajat ilmoitetaan alla, tai me ilmoitamme niistä sinulle ennen kuin aloitamme henkilötietojesi käsittelyn.
Jos meillä ei ole mahdollista käyttää asetettuja säilytysaikoja, olemme kertoneet alla kriteerit, joita käytämme määrittäessään säilytysaikoja.

Henkilötietojen säilytysajat

Tarkoitus (A) Työnhaun hallinta. Jos työhakemus epäonnistuu, säilytämme henkilökohtaisia tietojasi enintään neljä viikkoa työnhakuprosessin päättymisen jälkeen.


Tarkoitus (B) Perehdytys. Jos työhakemus menestyy ja voimme toivottaa sinut tervetulleeksi, tallennamme henkilötietosi henkilötiedostoihimme, joita meidän on pidettävä yrityksen tietosuojakäytäntöjen säilyttämisaikojen mukaisesti.


Tarkoitus (C) Tulevaisuuden mahdollisuudet. Jos suostut siihen, että säilytämme henkilötietosi tulevia mahdollisuuksia varten, säilytämme henkilökohtaisia tietojasi enintään vuoden ajan työnhakuprosessin päättymisen jälkeen.

 

Perusteet säilytysaikojen määrittämiselle

Kaikissa muissa olosuhteissa käytämme seuraavia kriteerejä määritellessämme soveltuvan säilytysajan:

  • Perusoikeuksien ja -vapauksien arviointi
  • Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus (tarkoitukset). Emme saa säilyttää henkilökohtaisia tietojasi pidempään kuin on tarpeen siihen tarkoitukseen, johon olemme keränneet ne
  • Kaikki asiaankuuluvat toimialan käytännöt tai säännöt henkilötietojen säilyttämisessä
  • Henkilökohtaisten tietojen pitämiseen liittyvien riskien ja kustannusten taso (oikeat ja ajantasaiset)
  • Onko meillä laillista perustaa henkilötietojesi säilyttämiseen
  • Henkilötietojesi käsittelyn luonne, laajuus ja konteksti sekä suhteemme sinuun. Muut mahdolliset mahdolliset olosuhteet.

Joka tapauksessa pidämme henkilökohtaiset tietosi sovellettavien lakisääteisten vaatimusten mukaisesti ja tarkistamme säännöllisesti hallussaan olevia henkilökohtaisia tietojasi.

Mihin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin olemme ryhtyneet?

Suhtaudumme henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuteen erittäin vakavasti ja pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi katoamiselta, väärinkäytöltä, varkauksilta, luvattomalta käytöltä, paljastamiselta tai muokkaamiselta.

Sinun oikeutesi

Sinulla on tiettyjä laillisia oikeuksia, joista haluamme ilmoittaa sinulle.


Pääsy. Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, käsittelemmekö henkilökohtaisia ​​tietojasi vai ei, ja siihen liittyviin tietoihin, jotka käsittelevät tätä käsittelyä.


Oikaisu. Sinulla on oikeus saada oikaista tai täydentää henkilökohtaisia ​​tietojasi ilman aiheetonta viivytystä. Jos olet perustanut tilin kanssamme, sinulla on mahdollisuus oikaista tai täydentää henkilökohtaisia ​​tietojasi itse.


Oikeus poistaa. Sinulla on oikeus poistaa meille henkilökohtaiset tietosi ilman aiheetonta viivytystä. Tämä oikeus rajoittuu tiettyihin perusteisiin, esimerkiksi jos olet peruuttanut suostumuksesi tai jos vastustat, eikä meillä ole pakottavia laillisia perusteita tietojen säilyttämiselle. Jos sinulla on tili meillä, monissa tapauksissa sinulla on mahdollisuus poistaa tili itse, jolloin kaikki henkilökohtaiset tietosi poistetaan pysyvästi.


Käsittelyn rajoittaminen. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä erityisistä syistä. Nämä ovat (1) aika, jolloin voimme tarkistaa pyyntösi mukaisten henkilökohtaisten tietojen oikeellisuuden; (2) laittoman käsittelyn poistamisen sijaan pyydät sen sijaan käytön rajoittamista; (3) tarvitset henkilökohtaisia ​​tietoja oikeudenkäynneissä; tai (4) tarkistamme, ohittavatko lailliset perusteemme vastalauseesi käsittelylle.


Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos tällainen käsittely perustuu (1) perusteltuun etuomme (mukaan lukien se, että luomme sinusta profiilin suostumuksesi perusteella); (2) suoramarkkinointitarkoituksiin; tai (3) välttämättömiä yleisen edun mukaisten tehtävien suorittamiseksi tai meille annetun julkisen vallan käyttämiseksi. Lopetamme henkilötietojesi käsittelyn vastalauseesi perusteella, ellemme osoita pakottavia laillisia perusteita, jotka ylittävät sinun edut, oikeudet ja vapaudet, tai jos tarvitsemme henkilökohtaisia ​​tietojasi oikeudenkäynneissä.


Tietojen siirrettävyys. Meidän on ilmoitettava sinulle oikeudestasi saada henkilökohtaisia ​​tietojasi meiltä, ​​jotta voit siirtää henkilötietojasi toiselle palveluntarjoajalle. KFS: n osalta tämä tarkoittaa, että pyynnöstämme toimitamme sinulle käyttäjätiliisi liittyvät henkilökohtaiset tietosi. Se ei sisällä mitään laitetietoja, mukaan lukien tiedot, jotka on siirretty meille lokitiedostoon.


Suostumuksen peruuttaminen. Jos olet toimittanut meille henkilökohtaiset tietosi suostumuksesi perusteella, sinulla on oikeus peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa. Voit tehdä niin lopettamalla tilaamasi palvelun tilauksen tarvittaessa. Voit myös tehdä niin lähettämällä meille sähköpostia soveltuvaan yksityisyyssähköpostiosoitteeseen, kuten alla todetaan. Poistamme sitten henkilötietosi pysyvästi tietokannastamme.


Valituksen tekeminen. Sinulla on oikeus tehdä valitus etenkin asuinmaasi valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Kyocera Document Solutions -palvelussa meillä on käytettävissä tietosuojaammattilaisten verkosto, mukaan lukien tietosuojavastaavat, jotka auttavat sinua kyselyissasi. Jos haluat käyttää jotakin oikeuksistasi tai sinulla on kysyttävää tästä asiakirjasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai lähetä meille kirje alla olevassa luettelossa olevalle Kyocera Document Solutions -yritykselle. Jos maasi ei ole luettelossa, ota yhteyttä ryhmämme tietosuojavastaavaan:

Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Attn.: Data Protection Officer

Bloemlaan 4

2132 NP Hoofddorp

The Netherlands

e: privacy@deu.kyocera.com

België/Belgique/Belgien
Kyocera Document Solutions Belgium N.V.
Attn.: Data Protection Officer
Sint-Martinusweg 199-201
1930 Zaventem
e: privacy@dbe.kyocera.com

 

Danmark
Kyocera Document Solutions Danmark A/S
Attn.: Data Protection Officer
Eljby Industrivej 60
2600 Glostrup
e: privacy@ddk.kyocera.com

 

España
Kyocera Document Solutions España SA
Attn.: Data Protection Officer
Avenida Manacor 2, Parque Rozas, 28290 Las Rozas, Madrid
e: privacy@des.kyocera.com

 

France
Kyocera Document Solutions France S.A.S.
Attn.: Data Protection Officer
Parc Technologique Route de l’Orme
91195 Saint Aubin
e: privacy@dfr.kyocera.com

 

Nederland
Kyocera Document Solutions Nederland B.V.
Attn.: Data Protection Officer
Beechavenue 25
1119 RA Schiphol-Rijk
e: privacy@dnl.kyocera.com

 

Portugal
Kyocera Document Solutions Portugal Lda.
Attn.: Data Protection Officer
Ruaa do Centro Cultural 41
1700-106 Lisbon
e: privacy@dpt.kyocera.com

 

Sverige
Kyocera Document Solutions Nordic AB
Attn.: Data Protection Officer
Box 1273
164 29 Kista
e: privacy@dnr.kyocera.com

 

Turkiye
Kyocera Bilgitaş Turkey Doküman Çözümleri A.Ş
Attn.: Data Protection Officer
Altunizade Mah. Prof. Fahrettin Kerim Gökay Cad.
No:45 34662 ÜSKÜDAR İSTANBUL
e: privacy@deu.kyocera.com

 

Ceska Republica
Kyocera Document Solutions Czech, s.r.o.
Attn.: Data Protection Officer
Harfa Office Park Českomoravská 2420/15
Praha 9, 190 00
e: privacy@deu.kyocera.com

 

Deutschland
Kyocera Document Solutions Deutschland GmbH
Attn.: Data Protection Officer
Otto Hahnstrasse 12
40670 Meerbusch
e: datenschutz@dde.kyocera.com

 

Finland
Kyocera Document Solutions Finland Oy
Attn.: Data Protection Officer
Atomite 5 C, 4 krs
00370 Helsinki
sähköposti: info@dfi.kyocera.com

 

Italia
Kyocera Document Solutions Italy S.P.A.
Attn.: Data Protection Officer
Via Monfalcone 15
20132 Milan
e: privacy@dit.kyocera.com

 

Österreich
Kyocera Document Solutions Austria GmbH
Attn.: Data Protection Officer
Wienerbergstrasse 11
Turm A, 18. OG, 1100, Vienna
e: privacy@dat.kyocera.com

 

Rossiya
Kyocera Document Solutions Russia L.L.C.
Attn.: Data Protection Officer
Shchepkina Street, Building 51/4, Block 2
129110 Moscow
e: privacy@deu.kyocera.com

 

South Africa
Kyocera Document Solutions South Africa Pty. Ltd.
Attn.: Data Protection Officer
Hertford Office Park, 90 Bekker Road CNR Allandale, Vorna Valley, 1682
e: privacy@deu.kyocera.com

 

United Kingdom
Kyocera Document Solutions (U.K.) Limited
Attn.: Data Protection Officer
Eldon Court 75-77 London Road, Berkshire
RG1 5BS Reading
e: privacy@duk.kyocera.com

Muutokset tähän asiakirjaan

Siinä tapauksessa, että muokkaamme tätä asiakirjaa, julkaistaan se verkkosivustollemme tarkistetulla julkaisupäivällä ja ilmoitamme tarvittaessa muutetusta asiakirjasta käyttäjätilisi kautta.

Other Privacy Statements

In addition to this statement, there are a few other privacy statements available for you on this website.

  • Online privacy statement

    How we process personal data for all purposes, unless included in other statements, both online and offline.

  • KFS Privacy Statement

    How we process personal data in relation to Kyocera Fleet Services, where Kyocera acts as data controller.

Evästeet ja yksityisyytesi

Käytämme evästeitä tehdäksemme vuorovaikutuksen verkkosivustomme kanssa helpoksi ja tehokkaaksi. Tilastolliset evästeet auttavat meitä ymmärtämään paremmin verkkosivustojemme käyttöä ja markkinointievästeitä räätälöimään mainontaa sinulle. Voit valita evästeasetukset alla olevasta 'Asetukset' -painikkeesta tai jatkaa kaikkien evästeiden valitsemalla 'Hyväksyn'.

Evästeasetukset

Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että verkkosivustomme toimivat oikein, tai tarjotaksemme palvelun pyynnöstäsi (esimerkiksi evästeasetuksien hallintaan). Nämä evästeet ovat aina aktiivisia, paitsi jos asetat selaimesi estämään ne, mikä saattaa estää joitain verkkosivuston osia toimimasta odotetusti.

Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden mitata ja parantaa verkkosivustomme suorituskykyä.

Nämä evästeet sijoitetaan vain, jos annat suostumuksen. Käytämme markkinointievästeitä seurataksemme kuinka napsautat ja vierailet verkkosivuillamme näyttääksemme sinulle sisältöä kiinnostuksesi perusteella ja näyttääksemme sinulle henkilökohtaisia mainoksia.