Tarvikkeet

Parhaimman suorituskyvyn aikaansaamiseksi suosittelemme käyttämään alkuperäistä KYOCERA Document Solutions väriainetta.

KYOCERA-laitteiden pitkäkestoinen rakenne on huomattavasti erilainen kuin muissa lasertulostimissa. ECOSYS-laitteiden kestävät komponentit on suunniteltu toimimaan aidon KYOCERA-väriaineen kanssa. Muun kuin alkuperäisen väriaineen käyttö saattaa paitsi huonontaa tulostusjälkeä mutta myös aiheuttaa vakavia teknisiä ongelmia.

Riippumattoman saksalainen TÜV Rheinland osoitti KYOCERAn tilaamassa testissä, että kustannussäästöjen sijasta tarvikeväriaineen käyttäminen voi tulla kalliiksi. TÜV:n havainnot osoittivat, että tarvikeväriaine on paitsi huonompilaatuista, sen käyttäminen myös vahingoitti testissä käytettyjä laitteita. Vaikka KYOCERA: n laitteet ovat markkinoiden kestävimpiä, vain käyttämällä alkuperäistä KYOCERA väriainetta saadaan korkealaatuinen tulostusjälki, luotettava toiminta sekä pienemmät ympäristövaikutukset ja kustannussäästöt. 

Tyhjien väriainepakkausten hävittäminen

KYOCERAn väriainepakkaukset ovat kokonaisuudessaan valmistettu kierrätetystä muovista ja koostuvat viidestä muovisesta osasta. Näin ollen ne eivät välttämättä vaadi jälkikäsittelyä vaan voidaan hävittää normaalin muovijätteen tavoin. Suosittelemme niiden laittamista normaaliin sekajätteeseen tai toimimaan paikallisten jätteenkäsittelyohjeiden mukaan.

Mikäli yrityksessänne kertyy huomattavia määriä KYOCERA väriainepakkauksia, voimme niin halutessanne toteuttaa puolestanne niiden keräyksen ja hävittämisen. Pyydämme teitä ottamaan yhteyttä meihin ja sopimaan keräysastian toimituksesta KYOCERA väriaineita varten.

Scroll to top