Ympäristö, Laatu ja Muotoilu

THINK AGAIN.

Kyoceran tavoitteena on kehittää markkinoiden edistyneimpiä asiakirjanhallintalaitteita, joilla on mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset

 

Tästä on hyvänä esimerkkinä Kyoceran Long-life -tekniikka, joka vähentää tarvittavien kulutustarvikkeiden määrää ja siten tuotettua jätettä. Kyoceran tuotteiden käyttäjä voi siis huolehtia ympäristöstä samalla, kun saa käyttöönsä erittäin laadukkaan laitteen.

Kyoceran tulostimet ja monitoimilaitteet ovat saaneet useita ympäristösertifikaatteja kuten Saksan 'Blaue Engel' . Useimmilla tuotteistamme on Ruotsin IT- Företagenin myöntämä IT ECO Declaration ja Kyoceralla on myös ISO 14001 – ympäristösertifikaatti.


Monet valitsevat edelleen tulostimet ja kopiokoneet huomioimatta ympäristöä.

QUALITY ROCKS.

Kyoceran tuotteita pidetään erittäin luotettavina ja ne ovat saaneet hyviä tuloksia monissa testeissä. Asiakkaillamme on siis syytä olla tyytyväisiä

 

Käyttämämme Ecosys- tekniikan ansiosta ainoa säännöllisesti vaihdettava kulutustarvike on värikasetti. Kaikki perinteiset vaihto-osat, kuten tulostusrumpu ja kehitysyksikkö ovat erittäin kestäviä, joten niitä ei yleensä tarvitse vaihtaa tulostimen koko käyttöiän aikana.

Huoltotarpeet ovat siten todella vähäiset ja tuloksena on alhaisemmat käyttökustannukset ja vähäisemmät ympäristövaikutukset.

Korkea laatu merkitsee pienempää huoltotarvetta ja alhaisempia kustannuksia. Lisäksi tulosteet ovat erinomaisia.

  • Lisätietoja

EYE CANDY.

Yksi uusien tuotesarjojemme tavoitteista on ollut tehdä toimistolaitteita, jotka sopivat myös tyyliltään hillittyihin ympäristöihin

 

Laitteiden pitäisi sopia sijoitettaviksi vaikka huoneen keskipisteeseen.

Olemme onnistuneet mielestämme hyvin tässä tehtävässä. Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota laitteita, jotka eivät pelkästään tuota upeita tulosteita, vaan myös näyttävät hyviltä.

Meidän täytyy tuskin edes mainita, että tulostuslaatu ei ole koskaan ollut parempi. Muotoilu ja toimivuus ovat täydellisessä tasapainossa.

Scroll to top