Alhainen virrankulutus

Virrankulutuksen vähentäminen valmiustilassa

Yksi negatiivisen ympäristövaikutuksen kuvaajista monitoimilaitteiden ja tulostimien käytössä on sähkövirran kulutus. Etenkin toimistoissa käytetyt verkkotietokoneet jätetään yleensä valmiustilaan. Siksi virrankulutuksen vähentäminen valmiustilassa on tärkeä osa ympäristötietoisen tuotteen kehittämistä.
Tätä varten KYOCERA Document Solutions keskittyy energiaa säästävän ohjaimen kehittämiseen, jotta voidaan mahdollistaa tehokas ja vähän virtaa kuluttava verkon ja virran hallinta valmiustilassa.

EC 801/2013 (Lot 26) tiedot verkkoon liitetyn laitteen virrankulutuksesta valmiustilassa

Valmiustilan virrankulutuksella sekä valmiustilaan siirtymiseen kuluvalla ajalla on merkittävä vaikutus laitteiden kokonaisvirrankulutukseen. EC 801/2013(Lot 26) säädösten mukaiset tiedot oletusajasta, jonka kuluessa verkkoon liitetty laite siirtyy valmiustilaan, sekä laitteen virrankulutuksesta mainitussa liitännässä löytyvät alla olevasta linkistä.

Lot 26 mukaiset tuotteet:

Väriaineen kulutuksen vähentäminen

KYOCERA tulostimissa ainoa vaihdettava kulutustarvike on väriaine. KYOCERA Document Solutions pyrkii vähentämään kasvihuonekaasujen päästöjä, jotka ovat yksi ilmaston lämpenemisen syistä, suunnittelemalla tulostimet niin, että väriaineen kulutus pysyy mahdollisimman vähäisenä ja samanaikaisesti ylläpitämällä tai parantamalla kuvanlaatua. Uusissa TASKalfa värimonitoimilaittessa on uudenlainen väriaine, jossa on tasalaatuiset, sileät hiukkaset. Se tuottaa entistä tarkempia ja selkeämpiä kuvia, ja samaan aikaan väriaineen kulutus on vähentynyt selkeästi verrattuna tavalliseen väriaineeseen samalla kuvankirkkaudella.

Väriaineen kulutuksen vähentäminen on mahdollista vain alkuperäistä KYOCERA-väriainetta käyttämällä. Lue lisää alkuperäisistä väriaineista ja siitä, miten ne säästävät rahaa, mutta myös voivat huolehtia henkilöstösi hyvinvoinnista ja pitää laitteesi kunnossa.

Lämpenemisajan lyhentäminen

Lämpenemisajan lyhentäminen lähes puolella perinteisiin malleihin verrattuna

Kehitysyksikössä, jossa väriaine sulatetaan ja kiinnitetään paperiin, hyödynnetään vastikään kehitettyä kiinnitystekniikkaa. Sen ohut ja kapea lämmitystela on vähentänyt lämpenemisaikaa lähes puolella perinteisiin malleihin verrattuna. Uuden tekniikan ansiosta tulostin pystyy siirtymään valmiustilasta nopeammin tulostukseen, ja samalla säästetään energiaa.

Scroll to top