ECOSYS

ECOSYS -teknonlogia

KYOCERAn tavoitteena on valmistaa korkealaatuisia tuotteita, joilla on alhaiset kokonaiskäyttökustannukset (TCO) ja mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset.

ECOSYS tulostimissa on pitkäkestoiset komponentit ja niiden tulostuskustannukset ovat erittäin alhaiset. Niissä on patentoitu pitkäkestoinen rumpu joka on erillään väriainepakkauksesta, joten rumpua ei tarvitse vaihtaa väriaineen loppuessa – mikä vähentää merkittävästi syntyvän jätteen määrää.

Perinteisten lasertulostimien käyttämät värikasetit sisältävät värijauheen lisäksi rummun sekä kehitinyksikön yhteen kertakäyttökasettiin pakattuna. Kun värijauhe loppuu, vaihdetaan koko kasetti.  Tällaisten tulostimien käyttökustannukset saattavat muodostua tulostimen käyttöaikana paljon suuremmiksi kuin tulostimen alkuperäinen ostohinta.

Koska KYOCERAn tulostimissa ei tarvitse vaihtaa rumpua vaan ainoastaan väripatruuna, käyttämällä ECOSYS tulostimia voi vähentää syntyvää ympäristöjätettä. Ainoastaan KYOCERAn tulostimissa on tällainen merkittävä ympäristöetu.

Pitkäkestoinen teknologiamme vähentää merkittävästi kulutustarvikkeiden käyttöä, CO2-päästöjä ja TEC-arvoja. ECOSYS myös säästää huomattavan määrän energiaa sekä valmistus- että käyttövaiheessa.

Sähköä voidaan säästää jopa 85 % ECOSYS-tulostimen käyttöiän aikana.
* TEC-arvo on kriteeri, jota on noudatettava kansainvälisessä Energy Star Program -standardissa. Se viittaa yhden viikon aikana käytettyyn sähköön, kun laitteen oletetaan olevan välillä toimintatilassa ja välillä valmiustilassa/sammutettuna sekä kaksi päivää valmiustilassa/sammutettuna.

Scroll to top