Miksi valita KYOCERA MDS?

 

KYOCERA MDS on täydellinen ratkaisu tehokkaampaan, taloudellisempaan ja ympäristöystävällisempään asiakirjatuotantoon. Se on kokonaisratkaisu, joka optimoi koko tulostusprosessin laitteistosta työnkulkuihin ja henkilöstön tuottavuuteen laitteiden merkistä riippumatta.

KYOCERA myös varmistaa alan johtavan tuen nopean asiakaspalvelun ja etävalvonnan avulla. Saat siis kaikki tarvitsemasi asiakirjahallintapalvelut yhdestä, luotettavasta lähteestä. Ja jos valitset KYOCERA-laitteet ja -ohjelmistoratkaisut, saat seuraavat edut ja toiminnot:

 

  • KYOCERA-tulostimet, -kopiokoneet ja -monitoimilaitteet ovat kuuluisia poikkeuksellisesta luotettavuudestaan ja taloudellisuudestaan.
  • KYOCERA-ohjelmistosovellukset takaavat sujuvat ja turvalliset asiakirjaprosessit.
  • KYOCERA on aina keskittynyt ympäristösuojeluun ja taloudellisten resurssien säilyttämiseen tuotteidensa ja tekniikoidensa kehityksessä.
  • KYOCERAn avulla saat kaiken tarvitsemasi asiantuntemuksen erittäin kokeneelta huoltokumppanilta.

KYOCERA MDS -palvelua ei ole tarkoitettu vain kansainvälisille suuryrityksille. Palveluistamme on paljon etua myös pienille ja keskisuurille yrityksille. Olemme varmoja siitä, että KYOCERA MDS auttaa saavuttamaan merkittäviä kustannussäästöjä teidänkin yrityksessänne.

MDS case studies

Lue miten yritykset ovat pienentäneet kustannuksiaan huomattavasti KYOCERA MDS -palvelun avulla.

Lue lisää

Ladattavia tiedostoja

KYOCERA MDS

Ota yhteyttä


KYOCERA Document Solutions Finland Oy
Atomitie 5 C
00370 Helsinki
Myynti
Puh. 020 1478 526
myynti@dfi.kyocera.com

Scroll to top