Ajankohtaista

Kyocera tuo markkinoille uuden digitaalisen mustesuihkuteknologiaan perustuvan arkkipainokoneen TASKalfa Pro 15000c

Hoofddorp, Alankomaat - 4. marraskuuta 2019: Kyocera Document Solutions Europe, joka on yksi maailman johtavista asiakirjaratkaisuyrityksistä, laajenee uuteen liiketoiminta-alueeseen. Kyocera on käynnistänyt ensimmäisen tuotantotulostuslaitteensa TASKalfa Pro 15000c: lanseerauksen. Tämä on luonnollinen seuraava askel Kyoceran liiketoiminnan monipuolistamisessa. Uuden tuotantolaitteen tuotekehitys perustuu Kyoceran pitkään kokemukseen mustesuihkutulostuspäätekniikan valmistamisessa. Kyocera käyttää pitkää asiantuntemustaan painotaloissa ja yrityksissä, joissa Kyocera- monitoimilaitteiden ja -tulostimien laitemallit ovat markkinoiden arvostetuimpia, siirtyäkseen tuotantotulostuksen alueelle uusimmalla tuotteellaan. TASKalfa Pro 15000c:n mustesuihkuteknologia mahdollistaa suurten määrien tulostamisen kustannustehokkaasti, vähäisellä huollon tarpeella ja pienellä energiankulutuksella.

lisää

Liity nyt Take-Back -palveluun, auta meitä suojelemaan ympäristöä

Kaikki KYOCERA-laitteet ovat suunniteltu ympäristöä ajatellen.

Kyocera ja Proservia aloittavat yhteistyön Suomessa

Kyocera Document Solutions Finland Oy ja Proservia Finland ovat kesäkuun alussa aloittaneet maanlaajuisen yhteistyön tulostin ja monitoimilaite asennusten sekä laitehuoltojen osalta.

lisää

Kyocera Document Solutions uudelle aikakaudelle

Kyocera Document Solutions paljastaa ylpeänä uuden brändi-identiteettinsä.

lisää

KYOCERA on mukana kannustamassa Naisleijonat mitaleille

KYOCERA Document Solutions Finland tukee Suomen Naisleijonien matkaa jääkiekon MM-mitaleille.

lisää

Important field information regarding A3 Mono Copier

Free inspection and maintenance for the A3 Monochrome Copier KM-1620, KM-1635, KM-1650, KM-2020, KM-2035, KM-2050, KM-2550

lisää
Scroll to top