Ajankohtaista

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS EUROPE ON SAANUT ISO27001 SERTIFIKAATIN

KYOCERA Document Solutions Europe B.V. (Kyocera) on osoittanut sitoutumisensa tietoturva-asioihin saavuttamalla kansainvälisen standardin mukaisen ISO 27001 -sertifikaatin.

lisää

KYOCERA Document Solutions lanseeraa KYOCERA FLEET SERVICES -palvelun

Tehokas etähallinnan ja -ylläpidon työkalu

KYOCERA Document Solutions lanseeraa uuden etähallinnan ja -ylläpidon työkalun – KYOCERA Fleet Services. Pilvipohjainen, web-selaimella käytettävä ratkaisu mahdollistaa jälleenmyyjille ja huoltokumppaneille asiakkaiden verkkolaitteiden etähallinnan ja -ylläpidon sekä nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin.

lisää

KYOCERA tuo markkinoille 10 uutta monitoimilaitetta

Uudet A3 monitoimilaitteet auttavat yrityksiä säästämään resursseja

lisää

Buyers Laboratory antaa KYOCERA TASKalfa 406ci -monitoimilaitteelle "Higly recommended" -tunnustuksen

KYOCERA Document Solutions on saanut Buyers Laboratory LLC:ltä (BLI) sertifikaatit “Highly Recommended” ja “Highly Reliable” monitoimilaitteelleen KYOCERA TASKalfa 406Ci vuodelle 2016. BLI on tulostus- ja monitoimilaitealan johtava riippumaton tuotteiden testauksen tarjoaja, johon luottavat ostajat ja IT-johtajat ympäri maailman.

lisää

KYOCERA laajentaa ohjelmistojen valikoimaa automatisoimaan skannauksen työnkulkuja

Kyocera Document Solutions on solminut yhteistyösopimuksen New Dynamic Solutionsin kanssa myydäkseen ScannerVision-ohjelmistoa. Ohjelmistolla voidaan hallita ja automatisoida täydellisesti tiedostojen digitalisoinnin eri työvaiheet yhden painalluksen taakse, selkeäksi työnkuluksi. ScannerVision-ohjelmistolla eri alojen organisaatiot esim. terveydenhuollon, koulutuksen ja julkisen sektorin alalla, voivat taata turvatun työnkulun asiakirjojen arkistointiin.

lisää
Scroll to top