Ympäristö

Ympäristön suojeleminen kuuluu KYOCERAn jokapäiväiseen työhön. Jo vuosikymmenten ajan on KYOCERA kaikessa tutkimus-, kehitys- ja valmistustyössä huomioinut ja huolehtinut luonnon hyvinvoinnista.Tavoitteemme on tarjota houkuttelevia tuotteita ja palveluja samalla osallistua aktiivisesti ilmaston lämpenemisen ehkäisemiseen, jätteen määrän vähentämiseen, energiatehokkuuden parantamiseen ja luonnonvarojen säästämiseen.

KYOCERAn ympäristöpolitiikka on vähintäänkin yhtä tärkeä asia kuin laitteiden asiakirjahallinta. KYOCERA Document Solutions Europe on vahvasti tukemassa ja sponsoroimassa ympäristön suojeluun liittyviä projekteja ympäri Eurooppaa. KYOCERAn päämääränä on säilyttää edelläkävijän asema ympäristön suojelussa omalla toimialallaan.

Ympäristöä säästävät tuotteet

Pitkäikäiset komponentit, joita KYOCERA Document Solutions kehittää kopiokoneisiinsa ja tulostimiinsa mahdollistavat sen, että tuotteista syntyy mahdollisimman pieni määrä ympäristöjätettä, sillä kestäviä osia ei useinkaan jouduta vaihtamaan. KYOCERAn tuotteet noudattavat maailmanlaajuisia, tiukkoja ympäristöstandardeja, ja yhtiö pyrkii aktiivisesti vastaamaan niiden vaatimuksiin. Piirilevyjen lyijyttömät juotokset, luonnonvarojen kulutusta vähentävä tuotesuunnittelu ja ympäristöystävälliset tuotepakkaukset ovat vain joitakin esimerkkejä tavoista, joilla KYOCERA on sitoutunut vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutusta.

ISO14001 ja integroitu ympäristöjärjestelmä

Hyvin pian ISO14001-standardien käyttöönoton jälkeen KYOCERA Document Solutions osoitti sitoutumisensa ympäristönsuojeluun hakemalla ISO14001-sertifikaattia. Kaikki KYOCERA Document Solutionsin tuotantolaitokset ovat saaneet ISO14001-sertifikaatin.

Scroll to top