Tietoa yrityksestä

KYOCERA Corporation

KYOCERAn perusti vuonna 1959 Tohtori Kazuo Inamori. Alunperin yhtiön nimi oli Kyoto Ceramic Co. Ltd. ja sen erikoisalana olivat hienokeraamiset tuotteet.KYOCERAn historia on nähnyt huikean menestystarinan ympäristöystävällisten tuotteiden ja tuotantomenetelmien kehittämisessä selkeänä tavoitteenaan - elämän laatu.

KYOCERA on tänä päivänä maailman johtava korkealuokkaisten keraamisten ja elektronisten komponenttien valmistaja, muita merkittäviä tuotteita ovat aurinkopaneelit, sairaalatuotteet, matkapuhelimet sekä toimistolaitteet. Yhtiön toiminnat on jaettu kolmeen eri alueeseen, informaatio ja tietoliikenne; ympäristöystävälliset tuotteet sekä elämän tyyliä korostavat tuotteet.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kyotossa Japanissa. KYOCERA konsernin liikevaihto oli 11,7 miljardia euroa maaliskuussa 2015 päättyneellä tilikaudella (perustuu jenin ja euron vaihtokurssiin: 1 EUR = 130 JPY)  ja yhtiön palveluksessa oli 68.185 työntekijää. KYOCERA konserniin kuuluu 226 yritystä.

KYOCERA on antanut lahjoituksia moniin yhteiskunnallisiin projekteihin, kuten KYOCERAn taidemuseoon, lasten hyväntekeväisyysohjelmaan, Kyoto Palkintoon, missä palkitaan henkilö, joka on menestynyt joissain seuraavasta kolmesta kategoriasta; teknologian kehittäminen, tiede sekä taide ja filosofia.

KYOCERA Document Solutions Inc.

Kyocera Mita perustettiin vuonna 2000 Kyoceran ja Mitan maailmanlaajuisen fuusion seurauksena.

Tulostimien ja monitoimilaitteiden valmistajana Kyocera on tuonut markkinoille toimistolaitteita yritys- ja ammattikäyttöön. Painopisteen siirtyessä yhä enemmän ratkaisujen myyntiin yrityksen nimi päätettiin muuttaa. Yrityksen uusi nimi on 1.4.2012 lähtien KYOCERA Document Solutions Inc.

KYOCERA Document Solutionsin konserniin kuului maaliskuun 2015 lopussa 66 yritystä ja sen palveluksessa oli 16.142 työntekijää. Yhtiön liikevaihto oli 2,6 miljardia euroa (perustuu jenin ja euron vaihtokurssiin: 1 EUR = 130 JPY).

 

Etuja

KYOCERA kehitti laiteohjaimen, jonka ohjelmointi älykkäällä PRESCRIBE-ohjauskielellä on erityisen helppoa esim. grafiikan tai viivakoodien osalta. Ohjauskielen käyttö on mahdollista kaikissa tulostinmalleissa sekä MFP monitoimilaitteissa, perinteisten PCL- tai Postscript- ohjauskielen lisänä. Molemmissa tuoteperheissä käytetään pitkälti samoja komponentteja ja sillä on luonnollisesti selkeä vaikutus hintakilpailukykyyn.

Käyttäjä voi hyödyntää KYOCERA Document Solutions n tarjoamia toimistoratkaisuja molemmissa tuoteryhmissä sekä tulostimien että MFP- laitteitten osalta. Lisäksi KYOCERAn kehittämät kiteyttämättömästä pii-aineksesta valmistetut pitkäikäiset komponentit vähentävät huollon tarvetta ja samalla pienentävät oleellisesti kokonais- käyttökustannuksia (TCO).

Scroll to top