Mikä KYOCERA MDS oikein on?

MDS on lyhenne sanoista Managed Document Services. Se on enemmän kuin Managed Print Services (MPS) (hallitut tulostuspalvelut), koska MPS keskittyy vain tulostukseen. MDS:n avulla voit sen sijaan optimoida koko asiakirjantuotantoprosessin aina skannauksesta arkistointiin, työkuluista turvallisuuteen ja ympäristövaikutukseen.

Kokonaisvaltaisen lähestymistavan ansiosta MDS on ainutlaatuinen ja tärkeä strategia jokaiselle yritykselle, joka haluaa hyödyntää koko kustannussäästöpotentiaalinsa. Itse asiassa kokemusten perusteella on todettu, että MDS voi vähentää tulostuskustannuksia merkittävästi.

KYOCERA MDS:n prosessiin kuuluvat arviointi, suunnittelu, käyttöönotto, hallinta ja optimointi, joiden avulla voidaan tunnistaa tunnistaa yrityksen tulostuskustannukset tarkasti. Selvitämme kohteet, joissa aikaa ja voimavaroja kuluu hukkaan, ennen kuin luomme räätälöidyn ympäristön, joka vähentää toimintanne kokonaiskustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Koska tarjoamme laajan valikoiman palveluja yhdestä lähteestä, KYOCERA MDS vähentää turhautumista ja ajanhukkaa, joka syntyy usean toimittajan kanssa toimimisesta.

Niinpä KYOCERA MDS voi virtaviivaistaa tulostuksen hallinnan, vähentää IT-osaston kuormitusta ja vähentää tulostimien ja monitoimilaitteiden ympäristövaikutuksia.

MDS case studies

Lue miten yritykset ovat vähentäneet kustannuksiaan huomattavasti KYOCERA MDS -palvelun käytöllä.

Lue lisää

Lataukset

Ota yhteyttä


KYOCERA Document Solutions Finland Oy

Atomitie 5 C
00370 Helsinki
Myynti
Puh. 020 1478 526
myynti@dfi.kyocera.com

Scroll to top