Mobiili- ja pilvisovellukset

Cloud Connect

Cloud Connect on HyPAS-ohjelmisto, jonka kautta pääset henkilökohtaiseen pilvitallennustilaasi suoraan miltä tahansa toimitoimilaitteelta, jossa HyPAS on käytössä. Lue lisää Cloud Connectista.

AirPrint™

AirPrint™ on Applen tekniikka, joka mahdollistaa tulostamisen iOS- tai OS X -laitteilta ilman sovellusten tai ajurien asennusta. Lue lisää AirPrintistä.

Google Cloud Print™

Älypuhelimilta ja tableteilta tulostaminen on yhä useampien käyttäjien päivittäinen tarve. Lue lisää Google Cloud Printistä.

KYOCERA Cloud Direct

Pääsy asiakirjoihin mistä ja milloin tahansa on nykyään normi. Monet organisaatiot valitsevat pilvitallennustilan ensisijaiseksi tallennustavaksi. Lue lisää KYOCERA Cloud Directistä.

KYOCERA Cloud Print

Pilven kautta tulostaminen tai Google Cloud Print™  -palveluiden kaltaisista palveluista on yhä suositumpaa, kun yritykset siirtyvät fyysisistä tallennustiloista pilveen ja pilviympäristöihin. Lue lisää KYOCERA Cloud Printistä.

MyPanel

KYOCERA MyPanel on ilmainen sovellus, joka muuttaa mobiililaitteesi henkilökohtaiseksi KYOCERAn monitoimilaitteiden ja tulostimien käyttöliittymäksi. Lue lisää MyPanelista.

Scroll to top