Yksityisyytesi ja Kyocera - KYOCERA Document Solutions tietosuojakäytäntö

21. toukokuuta 2018

Tietosuojakäytäntö

Viimeksi muokattu: 12. lokakuuta 2017

Tässä tietosuojadokumentissa kerromme miten KYOCERA Document Solutions Europe B.V., Bloemlaan 4, 2132 NP, Hoofddorp, Alankomaat ja sen Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan tytäryhtiöt käsittelevät henkilökohtaisia tietojasi.

Kerromme ensiksi jokaisesta Kyoceran palvelusta sen tarkoituksen ja millä oikeudellisilla perusteilla käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi ja keitä siihen liittyvät. Kerromme sitten millä oikeudellisella perusteella siirrämme henkilökohtaisia tietojasi toisiin maihin, mitkä ovat oikeutesi meitä kohtaan, kun käsittelemme tietojasi ja miten voit ottaa meihin yhteyttä.

PALVELUT

SINUN OIKEUTESI

KANSAINVÄLISET SIIRROT

MITEN VOIT KÄYTTÄÄ OIKEUKSIASI JA MITEN OTAT MEIHIN YHTEYTTÄ

MUUTOKSET TÄHÄN ASIAKIRJAAN

PALVELU - KYOCERA FLEET SERVICES (KFS)

KYOCERA Fleet services (KFS) on tehokas, verkkopohjainen palvelu yrityksen kaluston laitehallintaan ja etähuoltoon. KFS toimii pilvessä, jolloin yritykset ja heidän huoltohenkilöstönsä voivat tarkastella laitetiloja, nopeasti ja helposti tunnistaa ongelmia ja vastata niihin sekä suorittaa missä tahansa tärkeitä huoltotehtäviä.

KÄYTTÄJÄTILIT. Yrityksesi on voinut antaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi meille suoraan tai epäsuorasti, jolloin voimme luoda ja hallita käyttäjätiliä puolestasi. Kun käytät tiliä ensimmäistä kertaa, annat suostumuksesi meille käyttää vastaavia henkilökohtaisia tietoja. KFS:n henkilökohtaisiin tietoihin sisältyvät nimesi, sähköpostiosoitteesi ja liitettyjen laitteiden IP-osoite, mitä voidaan selkeästi pitää laitteena, jota sinä henkilökohtaisesti käytät.

Me ja pääkonttorimme (KYOCERA Document Solutions Europe B.V.) Alankomaissa ja Japanissa (KYOCERA Document Solutions Inc.) käytämme henkilökohtaisia tietojasi ainoastaan käyttäjätilisi luomiseen ja hallinnointiin. Henkilökohtaisiin tietoihisi on pääsy ainoastaan tietyillä työntekijöillä, joilla on riittävät KFS:n hallinnolliset käyttöoikeudet.

Käytämme myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa Alankomaissa KFS:n hostaukseen ja henkilökohtaisten tietojesi säilyttämiseen.

YHDISTÄMINEN KFS-PALVELIMEEN. Jos yrityksesi on tilannut KFS:n, yrityksesi laitteet yhdistetään KFS-palvelimeen suojatun yhteyden avulla, jotta (a) saadaan kaikille laitteille soveltuvaa vastainformaatiota laskutuksesta ja toimitusten hallinnasta, ja (b) saadaan vain Kyocera-laitteille soveltuvia lokitiedostoja laitehallinnalle ja etähuollolle. Epävarmuuksien välttämiseksi tulostustyö lähetetään KFS-palvelimelle vain sinun suostumuksellasi.

SÄILYTYSAIKA. Säilytämme käyttäjätiliisi liittyviä henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin sinulla on aktiivinen käyttäjätili meillä. Käyttämättömät käyttäjätilit poistetaan vuoden kuluttua viimeisestä käyttökerrasta. Emme vaadi sinua tekemään tiliä loppuun, sillä jos et kirjaudu tilillesi 30 päivän kuluessa sen luomisesta, me poistamme sen. Voit aina pyytää meitä poistamaan käyttäjätilisi. Pyynnön jälkeen poistamme tilisi 30 päivän kuluessa.

Poistamme lokitiedostot vuoden kuluttua niiden luomisesta.

SINUN OIKEUTESI

Haluamme kertoa sinulle tietyistä laillisista oikeuksistasi.

PÄÄSY. Sinulla on oikeus saada tietää, jos käsittelemme tai emme käsittele henkilökohtaisia tietojasi ja mitä tietoja silloin käsitellään.

OIKAISU. Sinulla on oikeus saada henkilökohtaiset tietosi viipymättä oikaistuksi tai täydennetyksi meidän toimestamme. Jos sinulla on tili kanssamme, sinä voit oikaista tai täydentää itse henkilökohtaisia tietojasi.

OIKEUS TULLA UNOHDETUKSI. Sinulla on oikeus saada henkilökohtaiset tietosi viipymättä poistetuksi meidän toimestamme. Tämä oikeus rajoittuu tiettyihin perusteisiin, esimerkiksi jos olet peruuttanut suostumuksesi, vastustat eikä meillä ole pakottavia laillisia perusteita ylläpitää prosessointia. Jos sinulla on tili kanssamme, usein sinulla on mahdollisuus poistaa tilisi itse, jolloin kaikki henkilökohtaiset tietosi lopullisesti poistetaan.

PROSESSOINNIN RAJOITUKSET. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme tietyin perustein henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä. Näitä perusteita ovat (1) aika, jolla varmistamme pyytämäsi henkilökohtaisten tietojen virheettömyyden, (2) laittoman käsittelyn poiston sijasta pyydät käytön rajoitusta, (3) tarvitset henkilökohtaisia tietoja oikeudelliseen menettelyihin, tai (4) me varmistamme syrjäyttävätkö lailliset perusteemme sinun prosessoinnin vastustamisen.

OIKEUS VASTUSTAA. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilökohtaisten tietojesi prosessointia, jos prosessointi (1) perustuu oikeutettuun kiinnostukseemme (sisältää lupamme tehdä profiilin, joka perustuu suostumukseesi), (2) suoriin markkinointitarkoituksiin, tai (3) on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseen tai sellaisen julkisen vallan käyttämiseen, joka kuuluu meille. Keskeytämme henkilökohtaisten tietojesi prosessoinnin vastustuksesi perusteella, ellemme voi osoittaa, että on olemassa pakottava perusteltu syy, joka syrjäyttää etusi, oikeutesi tai vapautesi tai jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietojasi oikeudellisiin menettelyihin.

TIETOJEN SIIRRETTÄVYYS. Meillä on velvollisuus kertoa, että sinulla on oikeus saada henkilökohtaiset tietosi meiltä, jotta voit siirtää ne toiselle palveluntarjoajalle. Eli KFS:llä toimitamme pyynnöstäsi käyttäjätiliisi liittyvät henkilökohtaiset tietosi sinulle. Siihen eivät sisälly laitetiedot eivätkä tiedot, jotka ovat siirretty meille lokitiedostossa.

SUOSTUMUKSEN PERUUTTAMINEN. Jos olet toimittanut meille henkilökohtaisia tietojasi suostumuksella, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

VALITUKSEN TEKEMINEN. Sinulla on oikeus tehdä valitus valvovalle viranomaiselle siitä, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi.

KANSAINVÄLISET SIIRROT

Kuten yllä on mainittu, voimme siirtää henkilökohtaisia tietojasi pääkonttoriimme Alankomaihin ja/tai Japaniin, tytäryhtiöön tai kolmannelle osapuolelle, joka sijaitsee eri maassa kuin missä me olemme. Jos kyseinen maa ei tarjoa kansallisessa lainsäädännössään riittävää Euroopan komission määrittelemää suojaa, me olemme varmistaneet riittävän suojaustason hyväksymällä noudattaa komission hyväksymiä tietosuojaa koskevia vakiolausekkeita asianmukaisena lisäturvana kyseisen tytäryhtiön tai kolmannen osapuolen kanssa. Lista maista, jotka käyttävät Euroopan komission mukaista riittävää suojatasoa, löytyy täältä. Voimme myös vaihtoehtoisesti kysyä sinulta nimenomaista suostumusta ehdotettuun siirtoon. Voit myös pyytää meiltä sähköpostilla kopiota tietosuojaa koskevista vakiolausekkeista.

MITEN VOIT KÄYTTÄÄ OIKEUKSIASI JA MITEN OTAT MEIHIN YHTEYTTÄ

Meillä Kyoceralla on tietosuoja-ammattilaisia käytettävissä, kuten tietosuojavastaava, joka auttaa kysymystesi kanssa. Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai sinulla on kysyttävää tästä dokumentista, ota yhteyttä sähköpostilla tai lähetä postia alla olevaan osoitteeseen:

KYOCERA Document Solutions Europe B.V.

Attn.: Data Protection Officer

Bloemlaan 4

2132 NP HOOFDDORP

Alankomaat

sähköposti: privacy@dfi.kyocera.com

Kerro viestissäsi asuinmaasi, jotta osaamme ohjata asiasi oikealle tietosuoja-ammattilaiselle. Ota huomioon, että kun käytät oikeuksiasi, voimme pyytää sinua täyttämään pyyntölomakkeen. Informoimme sitten miten pyyntösi käsittely etenee.

MUUTOKSET TÄHÄN ASIAKIRJAAN

Jos muutamme tätä asiakirjaa, julkaisemme sen verkkosivuillamme uuden julkaisun päivämäärällä, ja jos ilmoitus on käytössä, ilmoitamme muutetusta asiakirjasta käyttäjätilisi kautta.

Jos muutamme tätä asiakirjaa, julkaisemme sen verkkosivuillamme uuden julkaisun päivämäärällä, ja jos ilmoitus on käytössä, ilmoitamme muutetusta asiakirjasta käyttäjätilisi kautta.Scroll to top