Kyocera tuo markkinoille uuden digitaalisen mustesuihkuteknologiaan perustuvan arkkipainokoneen TASKalfa Pro 15000c

5. marraskuuta 2019

Hoofddorp, Alankomaat - 4. marraskuuta 2019: Kyocera Document Solutions Europe, joka on yksi maailman johtavista asiakirjaratkaisuyrityksistä, laajenee uuteen liiketoiminta-alueeseen. Kyocera on käynnistänyt ensimmäisen tuotantotulostuslaitteensa TASKalfa Pro 15000c: lanseerauksen. Tämä on luonnollinen seuraava askel Kyoceran liiketoiminnan monipuolistamisessa. Uuden tuotantolaitteen tuotekehitys perustuu Kyoceran pitkään kokemukseen mustesuihkutulostuspäätekniikan valmistamisessa. Kyocera käyttää pitkää asiantuntemustaan painotaloissa ja yrityksissä, joissa Kyocera- monitoimilaitteiden ja -tulostimien laitemallit ovat markkinoiden arvostetuimpia, siirtyäkseen tuotantotulostuksen alueelle uusimmalla tuotteellaan. TASKalfa Pro 15000c:n mustesuihkuteknologia mahdollistaa suurten määrien tulostamisen kustannustehokkaasti, vähäisellä huollon tarpeella ja pienellä energiankulutuksella.

”Kyoceralle tämä on tärkeä hetki, joka tuo vuosikymmenien kokemuksemme tuotantotulostuksen ja digitaalisen painamisen alalle. TASKalfa Pro 15000c on innovaatio, joka on luotu yhdistämällä tietotaitoa ja asiantuntijoita ympäri maailmaa. Lanseerattava kone tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille vertaansa vailla olevan sijoitetun pääoman tuoton, riittävän tulostusnopeuden 150 sivua minuutissa ja markkinoiden johtavan luotettavuuden”, kertoo Kyocera Document Solutions Europe -yrityksen innovaatiokeskuksen tuotantotulostuksen päällikkö Marcel Ebbenhorst.

Vaikka tämän tuotelanseerauksen myötä Kyocera siirtyy kokonaan uudelle liiketoiminta-alueelle, se tuo tuotantotulostukseen monet tutut avaintoiminnot, jotka ovat tehneet brändistä niin menestyvän. Yksi tällainen näkökohta on laitteen helppo ylläpito, sillä harvat kuluvat osat vähentävät huoltokatkoksia ja käyttäjät voivat helposti korvata ne useissa tapauksissa ilman teknikon vierailua. Tämä tarjoaa painoalan yrityksille mahdollisuuden parantaa tuottavuutta ja jotka parempaa käyttöastetta tulostuspalveluistaan.

Yhdistettynä yksinkertaiseen integrointiin olemassa oleviin työnkulkuihin laite voi varmistaa, että käyttäjät löytävät aina tavan noudattaa vaativimpiakin määräaikoja vaarantamatta laatua, hallintaa tai kustannuksia.

Kaikki tämä saavutetaan samalla kun voidaan pienentää energian kulutusta, mikä on Kyoceran filosofian ytimessä, kun otetaan huomioon, että laite toimii 6,3 KwH / viikko tyypillisellä sähkönkulutuksella (TEC), joka on merkittävästi vähemmän, kuin laserteknologian laitteilla. TASKalfa Pro 15000c keskittyy energiankäytön optimointiin ja pitää yllä Kyoceran keskittymistä ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä edullisiin tulostuskustannuksiin.

”Sisäiset arvomme ovat auttaneet Kyoceraa asettamaan itsemme painotuotannon innovaatioiden eturintamaan. Oli välttämätöntä, että TASKalfa Pro 15000c rakennettiin samoihin oleellisten periaatteiden lähtökohtiin kuin tuote, joka tarjoaa paitsi laatua, myös luotettavuutta ja kestävyyttä, ja edustaa siksi kokonaisvaltaista arvopakettia asiakkaillemme ”, Ebbenhorst lisäsi.

”Yritykset ovat yhä tietoisempia tarpeesta parantaa turvallisuutta sisällyttämällä painopalvelut etenkin pankkitoiminnan, terveydenhuollon, julkisten palvelujen ja julkisten palveluiden kaltaisille aloille. He ovat myös tunnustaneet mahdollisuuden lisätä arvoa räätälöinnillä, joka on ainutlaatuinen tämän tyyppisille tuotteille. Tämä teki meille Kyocerassa selväksi, että oli oikea aika viedä kokemuksemme uudelle alueelle, jolla on tietty tuote, joka on valmis johtamaan markkinoita ”, hän totesi.

Kyocera pyrkii tarjoamaan optimoituja tulostusratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille tuotevalikoimansa kautta. TASKalfa Pro 15000c -mallin esittely laajentaa tätä tuotevalikoimaa tarjoamalla painoalalle ja -yhtiöille.

Tekniset kohokohdat:

• Suunniteltu erilaisiin tulostustarpeisiin: Enintään miljoona tulosta kuukaudessa A4-muodossa.

• Nopeus: 150 pintaa minuutissa, A4.

• Aina tulostusvalmis: vain 5,5 sekuntia ensimmäisestä tulostuksesta.

• Monipuolisuus: Mukauta asiakirjat ja viimeistelyvaihtoehdot paperille, jonka koko on enintään 360 g / m2.

• Optimoitu kunnossapito: Vähäinen määrä kulutusosia, jotka käyttäjät pystyvät vaihtamaan helposti itse, poistaen tarpeen suurimmasta osasta teknikon käynneistä.

• Matala ympäristövaikutus: Alhainen keskimääräinen energiankulutus, vain 1,5 KwH

 

 Scroll to top