Liity nyt Take-Back -palveluun, auta meitä suojelemaan ympäristöä

Kaikki KYOCERA-laitteet ovat suunniteltu ympäristöä ajatellen.

30. syyskuuta 2019

Kaikki KYOCERA-laitteet ovat suunniteltu ympäristöä ajatellen. Pyrimme minimoimaan tuotteidemme ympäristövaikutukset vähentämällä niiden sisältämien raaka-aineiden määrää. KYOCERA-tulostimien kasetiton tulostustekniikka sisältää keskimäärin yli 85% vähemmän komponentteja kuin muut. Kehittämämme teknologia pienentää valmistus- ja kierrätyskustannuksia.

Kun KYOCERA-väriainekasetti on tyhjä, tarjoamme useita tapoja palauttaa se kierrätyskumppanillemme sijaintisi mukaan. Kun kulutustarvikkeet ovat kirjattu järjestelmäämme, olemme vastuussa kaikesta paketin noudosta väliaikaiseen varastointiin ja lopulta niiden toimittamiseen kierrätyslaitokselle.

Kasettien yksittäisiksi komponenteiksi erottelun jälkeen, väriainekasetin polymeerit erotetaan, rakeistetaan ja valmistetaan uudelleenkäyttöön kierrätysmateriaaliksi, jota voidaan käyttää monien tuotteiden valmistamiseksi.

Helppo tapa osallistua ympäristövaikutuksien vähentämiseen

Osallistumalla värikasettien palautuspalveluumme autat vähentämään jätteiden ja energian kulutusta paremman ympäristön ja paremman maailman luomiseksi. Palvelu noudattaa KYOCERAn ajattelutapaa ottaa aina huomioon ympäristövaikutukset.

Logistiikkayhtiö LPR kerää tyhjiä väriaineita seuraavista maista: Suomi, Saksa, Belgia, Alankomaat, Luxemburg, Itävalta, Iso-Britannia, Puola. Myös paikalliset kerääjät toimittavat väriaineita takaisin Ranskassa (Conibin kautta), Italiassa (Ecoritin ja Ecorecuperin kautta), Espanjassa (Recyclian kautta), Sveitsissä (Polysysin kautta)

Liity mukaan Take-Back -palveluun täyttämällä liittymislomake.

Mihin tyhjien värikasettien palautuspalvelua tarvitaan?

  1. Vuodesta 2019 lähtien Pohjoismaat eivät ole enää voineet käsitellä tyhjiä värikasettejakotitalousjätteenä.
  2. Koska useimmissa kaseteissa on siru, niitä käsitellään elektronisena jätteenä sähkö- ja elektroniikkalaiteromua koskevan asetuksen mukaan.
  3. Vaikka yrityksien johdot ovatkin tietoisia säädöksistä, haluamme painottaa jälleen kerran tärkeyttä noudattaa lainsäädäntöä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa.


Scroll to top