KYOCERA SITOUTUNUT KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTEEN

5. heinäkuuta 2018

KYOCERA Document Solutions Europe BV on ilmoittanut, että Buyers Lab (BLI)* on myöntänyt "Winter Pick" -palkinnon seitsemälle KYOCERA TASKalfa- ja ECOSYS-tulostin- ja monitomilaitteelle. Palkitut laitteet saivat kestotestissä täydet pisteet 10/10 luotettavuudesta.

 

Palkitut laitteet ovat:

KYOCERA TASKalfa

8002i, 7002i, 6002i, 5002i, 4002i

KYOCERA ECOSYS

M2640idw , MFP P2040dw

KYOCERAn perustamisesta lähtien ja yrityssloganin "Respect the Divine and love people" -periaatteen mukaisesti koko KYOCERA Corporation -ryhmä on sitoutunut ympäristöjohtamiseen, joka pyrkii kestävään kehitykseen - samalla pyritään yhdistämään ekologisuuden ja talouden tavoitteet ympäristöystävällisten tuotteiden ja yritysten yhteiskuntavastuupolitiikan avulla.

KYOCERA on sitoutunut myötävaikuttamaan maailmanlaajuisen ympäristön parantamiseen ja pyrkii lisäämään maailmanlaajuista tietoisuutta kestävän kehityksen toimintamalleista. Siksi yhtiö on määritellyt Environmental Consciousness -konseptin ohjaamaan ja osallistumaan aktiivisesti ilmastonmuutoksen ehkäisemiseen, resurssien ja energiansäästön sekä vaarallisten aineiden vähentämiseen. Edellä mainittujen ponnistelujen seurauksena 99 % KYOCERAn tuotteista nimettiin ”vihreiksi tuotteiksi” vuonna 2017 viimeisen CSR-raportin mukaan.

KYOCERA-konserni on osa YK Global Compact -järjestöä, joka on maailman suurin yritysten kestävän kehityksen hanke. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on sen kymmenen periaatteen puitteissa tuottaa aloitteita, jotka tukevat ympäristöä edistämällä ympäristövastuuta sekä ympäristöystävällisten teknologioiden kehittämistä ja levittämistä.

KYOCERAn viime vuonna toteuttamat aloitteet ovat ansainneet seitsemän palkintoa, joista yksi - the Commendation for ‘Global Warming’ - on Japanin ympäristöministerin myöntämä. - KYOCERA on voittanut kyseisen palkinnon kahdeksana peräkkäisenä vuotena.

*Buyers Lab (BLI) on maailman johtava tulostinlaitteiden testauspalvelujen tuottaja.Scroll to top