KUUSI KYOCERAN TUOTETTA SAANUT BUYERS LAB:IN “2017 SUMMER PICK” -PALKINNON

7. elokuuta 2017

 

Kuudelle Kyocera -tuotteelle on myönnetty tavoitellut Buyers Lab Pick -palkinnot.

Buyers Lab:in (BLI) Summer Pick kilpailussa 2017 nimettiin erinomaisiksi mustavalko- ja värilaitteiksi Kyoceran TASKalfa- mallit (2552ci, 4052ci, 5052ci, 7052ci ja 8052ci) ja ECOSYS P3055dn, jotka kaikki saivat tämän palkinnon. Tiukkojen laboratoriotestien jälkeen jaetuissa palkinnoissa annettiin tunnustusta laite- ja ohjelmistotarjonnasta, jotka ovat parhaimpia omissa luokissaan.

 “Kyoceran Summer Pick 2017 -voittajat osoittautuivat erittäin luotettaviksi laitteiksi ja todellisiksi työjuhdiksi”, totesi George Mikolay, Associate Director A3/Production, Keypoint Intelligence - Buyers Lab. “Sen lisäksi niissä on kattavat ominaisuudet, erittäin hyvä käytettävyys sekä saumaton integraatio liiketoimintaohjelmistojen sekä -sovellusten kanssa.”

Takahiro Sato, Kyocera Document Solutions Europe B.V:n pääjohtaja sanoi: “Olemme erittäin ylpeitä siitä, että tuotteemme on luokiteltu parhaiksi niin arvovaltaisen ja riippumattoman yrityksen toimesta. Työskentelemme uutterasti taataksemme sen, että laitteemme edustavat parhainta mahdollista suorituskykyä, ja siksi tämä on kunnia Kyoceran kaikille työntekijöille, jotka ovat pitäneet lupauksensa asiakkaillemme”.

BLI on maailman johtava riippumaton analyyttisia tietoja ja palveluja toimittava yritys. Kyocera -tuotteet, jotka saivat Summer Pick -palkinnon 2017 ovat:

 

             TASKalfa 2552ci - erinomainen 25-ppm värimonitoimilaite

•             TASKalfa 4052ci - erinomainen 40-ppm värimonitoimilaite

•             TASKalfa 5052ci - erinomainen 50-ppm värimonitoimilaite

•             TASKalfa 7052ci - erinomainen 65- to 70-ppm värimonitoimilaite

•             TASKalfa 8052ci - erinomainen 70- to 80-ppm värimonitoimilaite

•             ECOSYS P3055dn – erinomainen tulostin suurille työryhmille

-

Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence on digitaalisen kuvantamisen alan palvelu. Vertaansa vailla olevien työkalujen ja syvällisen tiedon avulla tarjoamme asiakkaille puolueetonta tietoa ja reagoivia työkaluja, joita he tarvitsevat tuotteidensa määrittämiseksi ja myynnin tehostamiseksi.

Buyers Lab on ollut yli 50 vuoden ajan maailmanlaajuinen riippumattoman analyyttisen tiedon ja palveluiden tarjoaja digitaalisen kuvantamisen ja dokumentinhallinnan alalla.

Buyers Lab:in  Pick -palkinnot

Buyers Lab Pick -palkinnot ovat alansa ainoita ja vaikeasti ansaittavia palkintoja, sillä ne perustuvat vaativiin testeihin, kuten laajaan kestävyyden arviointiin sekä tärkeiden ominaisuuksien, kuten käytettävyyden ja kuvanlaadun arviointiin. Jokainen tuote, joka läpäisee laboratoriotestimme saa “Buyers Lab’s Recommended” tai “Highly Recommended” -tunnuksen sekä meidän “Certificate of Reliability” luotettavuussertifikaattimme kilpailumme parhaimpina ehdokkaina.Scroll to top