Kyocera uudistaa jakelukanavaansa – tukkurina aloittaa ALSO Finland Oy

15. lokakuuta 2018

Kyocera Document Solutions Finland Oy ja ALSO Finland Oy yhdistävät voimansa ja aloittavat tiiviin yhteistyön. Sopimuksen myötä ALSO toimii jatkossa Kyoceran jakelijana.

Sopimus kattaa:

- tulostimet

- monitoimilaitteet

- tarvikkeet

”Yhteistyön tarkoituksena on vahvistaa Kyoceran kanavamyyntistrategiaa ja parantaa tuotteiden saatavuutta, nopeuttaa toimituksia sekä lisätä Kyoceran näkyvyyttä markkinassa. Yhdessä nämä asiat vahvistavat Kyocera jälleenmyyjien kilpailukykyä tulostinratkaisumarkkinoilla ja kasvattavat edelleen Kyoceran myyntiä Suomessa”, sanoo General Manager Jarmo Torkamo Kyoceralta.

”Kyocera on kasvattanut markkinaosuuksiaan merkittävästi sekä tulostin, että monitoimilaitteiden osalta. Kyoceran liikevaihdon kasvu on ollut noin 15% viime vuosina, vaikka yleinen markkinakasvu on ollut vähäistä. Olemme tyytyväisiä, että saimme ALSOn sekä laitteiden että tarvikkeiden logistiikkakumppaniksi. ALSOn vahva asema markkinoilla auttaa meitä jälleenmyyjäkanavan kohtaamisessa sekä myynnin ammattimaisen kasvun jatkumisessa”, sanoo General Manager Jarmo Torkamo Kyoceralta ja jatkaa, ”halusimme ALSOn tukkuriksemme, koska vain aktiivisella toiminnalla ja tuotteiden hyvällä saatavuudella voimme taata kasvun jatkuvan myös tulevaisuudessa”.

”Haluamme tarjota jälleenmyyjillemme laajan valikoiman erilaisia tulostinratkaisuja. Kyoceran ratkaisut vahvistavat entisestään ALSOn tulostamisen tarjontaa. Kyoceralla on erinomaisen laadukkaat tuotteet sekä hyvä myyntidraivi. Haluamme olla mukana tukemassa Kyoceran kasvua Suomessa”, toteaa Business Manager Mikko Kalenius ALSOlta.

ALSO aloittaa Kyocera tuotteiden logistiikkakumppanina heti.

 

Lisätietoja:

Jarmo Torkamo, General Manager, Kyocera Document Solutions Finland Oy, puh. +358 40 040 7364

Jari Kivilahti, Sales Manager, Kyocera Document Solutions Finland Oy, puh. +358 40 519 4611

Mikko Kalenius, Business Manager, ALSO Finland Oy, puh. +358 40 779 9951

 

Kyocera Document Solutions Finland Oy on Kyocera Document Solutions Europe B.V.:n tytäryhtiö, joka on osa Kyocera Document Solutions Inc:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Osakassa, Japanissa. Tuoteportfolioon kuuluvat väri- ja mustavalkomonitoimilaitteet sekä tulostimet ja niihin liittyvät sovellukset. Kyoceran palveluportfolio sisältää konsultointipalvelut, laitteiden ja sovellusten On Site -tuki-, ylläpito- sekä logistiikkapalvelut. Kyoceran tuotteet ovat tunnettuja ainutlaatuisen pitkäkestoisista komponenteista, joiden ansiosta Kyoceran laitteet ovat luotettavia ja tuottavat elinkaaren aikana vähemmän jätettä, mikä tarkoittaa muun muassa alhaisia elinkaarikustannuksia (TCO). Kyocera Document Solutions Inc. on osa Kyocera Corporatiota, joka on maailman johtava kehittäjä ja valmistaja hienokeramiikassa ja niihin liittyvissä tuotteissa, kuten telelaitteiden puolijohdealustat ja elektroniset komponentit. Kyocera Corporationin liikevaihto 31. maaliskuuta 2018 päättyneenä tilivuonna oli n. 14,8 mrd. USD.Scroll to top