KYOCERA OSTAA SAKSALAISEN ALOS SOLUTIONIN

5. heinäkuuta 2018

Hoofddorp, Hollanti - 04 heinäkuu 2018: KYOCERA Document Solutions Europe on jatkanut panostuksia asiakirjojen ja tietojen hallintaan ja laajentaa palvelutarjontaansa hankkimalla saksalaisen Alos GmbHn.

Alos Solution on saksankielisissä maissa tunnettu muun muassa yritysten skannauksen ja sisällön hallinnan ratkaisuista (ECM). Alosilla on yli 100 työntekijää, jotka toimivat Saksassa ja Sveitsissä ja tarjoavat ratkaisuja useille tuhansille asiakkaille eri puolilla maailmaa.

Alosilla on yli 60 vuoden kokemus asiakkaiden kuten Kraftin, BP: n, AT & T: n ja Unileverin kanssa. Hyödyntämällä Alosin keskeisiä vahvuuksia, KYOCERA toivoo saavansa synergiaetua investoinnista tarjoamalla älykkäitä tiedonhallintaratkaisuja automatisoiduilla työnkuluilla, jotka ovat yhteensopivia erilaisten arkistointiprosessien kanssa.

Alos jatkaa itsenäisesti kolme vuoden ja raportoi suoraan KYOCERA Document Solutions Deutschlandille. Yritysosto on KYOCERAN kehitystyön uusin vaihe ja tärkeä kasvualue asiakirjojen ja sisällön hallinnan alueella.

KYOCERA Document Solutions Europe -yrityksen toimitusjohtaja Takuya Marubayashi sanoi, "Yrityksemme keskittyy jatkossa asiakkuusratkaisujen edistämiseen vastaamaan asiakkaitamme liiketoiminnan tarpeita niin fyysisesti kuin digitaalisesti, jotta varmistetaan prosessien turvallinen, tehokas ja laadukas hallinta. Alos on osa lähestymistapamme tarjota räätälöityjä, kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka täydentävät valikoimaamme laadukkaita tuotteita ja palveluita."

"Olemme vakuuttuneita siitä, että sulautuminen hyödyttää asiakkaitamme, kumppaneitamme ja työntekijöitämme", lisäsi Alos 'GmbH: n varatoimitusjohtaja Friedhelm Schnittker. "Laaja KYOCERA-tuotevalikoima, joka on yhdistetty Alosin skannausratkaisuihin, tarjoaa suuria mahdollisuuksia. Odotamme yhdessä työskentelyä tarttumalla tähän tilaisuuteen kaikkien sidosryhmien eduksi."

Alos täydentää KYOCERAn tuotevalikoimaa vahvistamalla muun muassa yritystiedonhallintaa ja liiketoimintaprosessien hallintaa. Yhdistyminen auttaa KYOCERAa kehittymään ratkaisutoimittajaksi ja menestymään markkinoilla tulevina vuosina yhä digitaalisemmassa maailmassa.Scroll to top