KYOCERA julkaisee uuden malliston tietoturvallisia ja helppokäyttöisiä A3 TASKalfa -laitteita

17. helmikuuta 2019

Uudessa sarjassa olemassa olevaan TASKalfa-mallistoon on lisätty ominaisuuksia, jotka tarjoavat parempaa käytettävyyttä ja tietoturvaa.

Mallisto on eräs markkinoiden turvallisimmista tulostusratkaisuista.

Hoofddorp, Alankomaat– 1.2.2019: KYOCERA Document Solutions Europe, joka on yksi maailman johtavista tulostusratkaisuyrityksistä, julkaisee uuden valikoiman A3 TASKalfa -monitoimilaitteita, jotka tarjoavat turvallisia tapoja eri kokoisten yritysten tulostustarpeisiin. Uudessa sarjassa olemassa olevaan TASKalfa-mallistoon on lisätty ominaisuuksia, jotka tarjoavat parempaa käytettävyyttä ja tietoturvaa.

Näillä tuotteilla voidaan estää haittaohjelmien ja luvattomien laiteohjelmistojen pääsy käyttäjien järjestelmiin mukana tulevalla Trusted Platform -suojausmoduulilla ja Secure Bootilla. Tiedot suojataan vakiomuotoisilla käyntiajan eheystarkastuksilla ja sisäänrakennetulla salaustoiminnolla. Nämä toiminnot tekevät uudesta mallistosta merkittävän päivityksen tulostamisen tietoturvaan. 

Alla olevista linkeistä voit ladata suomenkieliset pdf-esitteet:

Monitoimilaitemallisto luottaa myös palkittuun moottoriin, joka on käytössä TASKalfa-malliston jo olemassa olevissa tuotteissa. BLI:n ”Luotettavin monitoimi-väritulostin” -palkinnon saanut laite ja sen moottori ovat vakuuttaneet luotettavuudellaan, joka minimoi käyttökatkokset ja parantaa tuottavuutta. Valikoimaan kuuluvat värilaitteet (TASKalfa 2553ci, TASKalfa 3253ci, TASKalfa 4053ci, TASKalfa 5053ci ja 6053ci) ja yksivärilaitteet (TASKalfa 5003i ja TASKalfa 6003i), joilla voidaan tulostaa jopa 60 sivua minuutissa sarjan nopeimmissa malleissa. 

Lisäksi uudessa sarjassa on 10,1-tuumainen nelivärikosketusnäyttö, joka mahdollistaa paremman käytettävyyden ja laajemman pääsyn asiakirjanhallintatoimintoihin. 

 “KYOCERA tietää, että tietoturva on yrityksille tärkeä prioriteetti. Parempi käytettävyys ja palkittu luotettavuus yhdistyvät tässä innovatiivisessa, uudessa TASKalfa-mallistossa asiakkaille, jotka etsivät korkealaatuisia tulostusratkaisuja”, selittää Sylvester de Koning, joka toimii A3-tuotepäällikkönä KYOCERA Document Solutions Europe -yhtiössä. 

“Tämän innovaation avulla yritykset voivat vähentää kustannuksiaan vaarantamatta muita tärkeitä tekijöitä, kuten luotettavuutta ja tietoturvaa. Se tarjoaa organisaatioille erinomaisen ratkaisun tulostustarpeisiin.

Tehokkuus paranee käyttämällä myös henkilön tunnistusanturia, jonka avulla laite herää nopeammin kuin aiemmin sen ollessa energiansäästötilassa ja käyttäjän lähestyessä laitetta. Käyttäjien ei tarvitse enää haaskata aikaansa odottaessaan laitteiden suoriutuvan materiaalien tulostuksesta. Tämä on yksi monista tavoista parantaa työtehoa uuden TASKalfa-laitteen käyttöönoton myötä.

Tuotteet mahdollistavat yritysten toiminnallisuuden laajentamisen integroitumalla sisällönhallintajärjestelmiin ja yhdistämällä KYOCERA Capture Manager. Vaikuttavilla 200 kuvaa per minuutti -skannausnopeuksilla ja automaattisella kuvaustekniikalla se voi olla digitalisoitumisen ensiaskel. 

Kun mallistoon yhdistetään luotettava autentikointiohjelmisto, kuten KYOCERA Net Manager ja MyQ, se parantaa tietoturvan ylläpitoa ennestään GDPR-asetukset huomioiden. Lisäksi uusien mallien tietoturvaa ja suorituskykyä voidaan valvoa ja hallita jatkuvasti etänä KYOCERA Device Managerilla ja KYOCERA Fleet Services -palvelulla, jotka ovat saatavilla sekä sisäverkko- että pilvisovelluksina. 

TASKalfa-laitemallisto laajalla ohjelmistoratkaisuvalikoimalla täydennettynä mahdollistaa organisaatioiden työskentelyn turvallisemmalla ja tehokkaammalla tavalla. Tärkeä prioriteetti kaikille yrityksille on mahdollisuus luottaa end-to-end-ratkaisuun, jolla vähennetään kustannuksia ja suojataan tärkeitä tietoja. 

Tietoja KYOCERA Document Solutionsista

KYOCERA Document Solutions, jonka päätoimipaikka on Osakassa, Japanissa, on tulostusratkaisujen ja asiakirjanhallintajärjestelmien johtava valmistaja, joka valmistaa lisäksi monitoimilaitteita, tulostimia ja laajakuvatulostimia. KYOCERAn tuotteet ovat tunnettuja ainutlaatuisista, pitkäikäisistä kopiointikomponenteistaan, jotka ovat luotettavia ja joista tulee vähemmän jätettä. Näin kokonaiskustannukset vähenevät tuotteen käyttöiän aikana. KYOCERA Document Solutions -portfolio ei lopu vain laitteistoihin. Kattava paketti liiketoimintasovelluksia ja konsulttipalveluita mahdollistaa asiakkaan asiakirjojen työnkulun optimoinnin ja hallinnan, jolloin voidaan valjastaa laiteinvestointien koko potentiaali. 


KYOCERA Document Solutions Inc. on KYOCERA Corporationin ydinyhtiö, maailman johtava korkealuokkaisten keraamisten ja komponenttien kehittäjä ja valmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat mm. tietoliikennelaitteistot, puolijohteet ja sähkökomponentit. 31.3. 2018 loppuneen tilikauden aikana KYOCERA Corporationin nettomyynti oli yhteensä n. 11,9 miljardia euroa. 
Lisätietoja ja julkaistavia valokuvia on saatavilla osoitteessa https://www.kyoceradocumentsolutions.eu/.Scroll to top