KYOCERA tuo markkinoille 10 uutta monitoimilaitetta

12. lokakuuta 2016

Uudet A3 monitoimilaitteet auttavat yrityksiä säästämään resursseja

KYOCERA Document Solutions lanseeraa yhteensä kymmenen uutta A3-monitoimilaitetta, viisi väri- ja viisi mustavalkolaitetta, jotka soveltuvat hyvin KYOCERAn Managed Document Services (MDS) -lähestymistapaan.

Asiakirjanhallinnassa kuluu usein rahaa hukkaan monilla alueilla: painaminen on ulkoistettu johtuen omien tulostimien ja monitoimilaitteiden rajallisista mahdollisuuksista, väriaineiden hankinta on sattumanvaraista tai tehotonta ja monia erillisiä yhden toiminnon laitteita käytetään tehottomasti, koska työnkulkuja ei ole optimoitu. Tämänkaltaiset menettelytavat aiheuttavat usein taakan yhtiön taloudelle. KYOCERAn MDS sekä uusi TASKalfa-laitteiden sarja auttavat yrityksiä ratkaisemaan näitä yleisiä haasteita.

Laadukasta väritulostusta

Laitteiden tulostusnopeudet vaihtelevat 25 ja 60 sivun minuuttinopeuden välillä. KYOCERAn uusi TASKalfa-sarja käyttää uutta väriainetta, joka mahdollistaa 1200x1200dpi:n tulostustarkkuuden ja sen myötä erinomaisen värien toiston ja tasaisen kuvan laadun. Uusiin TASKalfa värimonitoimilaitteisiin on mahdollisuus lisätä valinnainen Fiery® väripalvelin, jonka avulla saadaan täytettyä ammattilaistenkin värintoistotarpeet. TASKalfa-sarja tukee useita eri paperilaatuja sekä paperikokoja (mm. banneritulostus ja SRA3-arkkikoko) aina 300g/m²:aan asti.

Tarvikehankintojen hallinta

KYOCERAn uusissa TASKalfa-tuotemalleissa on ominaisuus, joka estää käyttäjiä vaihtamasta väriainetta, ellei se ole täysin lopussa. KYOCERA:n uuden ympäristöystävällisyyttä tukevan innovaation johdosta myös hukkavärisäiliöiden hankinta tarvikkeena poistuu, koska tyhjä mustaväripatruuna voidaan hyödyntää hukkavärisäiliönä.

Erilaiset organisaatiot - erilaiset tarpeet

Kattava uusi TASKalfa monitoimilaitemallisto on suunniteltu täyttämään kaikkien organisaatioiden erilaiset tulostustarpeet. Kaikissa TASKalfa-malliston laitteissa on sama käyttöliittymä ja tietoturvataso, joka helpottaa käyttäjien kokemusta ja takaa myös tietohallinnon asettaman tietoturvapolitiikan.

"Kuten jokaisen KYOCERA monitoimilaitteen kohdalla, kyse on siitä, että tarjotaan ratkaisu, joka todella vastaa asiakkaan tarpeita. KYOCERA panostaa paljon myös palveluliiketoiminnan kehittämiseen. Palvelukonseptimme tuo yrityksille ja organisaatioille kustannussäästöjä, sekä edistää kestävän kehityksen mukaista toimintaa. Olemme erityisen mielissämme, että KYOCERA:n uusi TASKalfa-mallisto jatkaa tuotekehitystä ympäristöasioita korostaen, josta on hyvänä esimerkkinä tyhjän mustan väripatruunan hyödyntäminen hukkavärisäiliönä.”, iloitsee Jarmo Torkamo, KYOCERA Document Solutions Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja uusista TASKalfa - laitteista

 Scroll to top