Buyers Laboratory antaa KYOCERA TASKalfa 406ci -monitoimilaitteelle "Higly recommended" -tunnustuksen

28. huhtikuuta 2016

KYOCERA Document Solutions on saanut Buyers Laboratory LLC:ltä (BLI) sertifikaatit “Highly Recommended” ja “Highly Reliable” monitoimilaitteelleen KYOCERA TASKalfa 406Ci vuodelle 2016. BLI on tulostus- ja monitoimilaitealan johtava riippumaton tuotteiden testauksen tarjoaja, johon luottavat ostajat ja IT-johtajat ympäri maailman.

BLI antoi maininnan Kyoceran “ylivoimaisesta luotettavuudesta” ja pani merkille, että laitteen erinomaiset ominaisuudet yhdistettynä yksinkertaiseen verkkoasennukseen, väritulostuksen tuottavuuteen ja vankkaan toimivuuteen muodostavat tuotteelle erinomaisen arvon. Lisäksi BLI totesi, että TASKalfa 406Ci vertautui hyvin edukseen muihin laitteisiin luokassaan sen edistyneiden viimeistelytoimintojen, vahvan skannauksen ja helppokäyttöisyyden vuoksi.

Marlene Orr, toimistotuotteiden analysoinnin osaston johtaja BLI:llä sanoi: “TASKalfa 406Ci tarjoaa suuremman laitteen vankan toimivuuden kompaktimmassa koossa ja alhaisemmalla hinnalla kuin suuremmat laitteet tässä nopeusluokassa.”

"On kunnia saada näin vahva suositus Buyers Labilta", sanoi Ryuzo Morita, KYOCERA Document Solutions Inc.:n johtaja ja yhtiön strategisen suunnittelun osaston vanhempi johtaja. "Uskomme että tämä laite, jonka luotettavuutta Buyers Labin testit tukevat, tulee varmasti auttamaan asiakkaidemme dokumenttien työnkulkujen optimoinnissa.” 

Arviointi oli hyvin kattava. Noin kahden kuukauden ajan BLI toteutti arviointeja koskien kaikkia laitteen toimintoja, kapasiteettia ja muita suorituskyvyn mittareita kuten luotettavuus, moniajo, kuvan laatu, verkkoasennuksen yksinkertaisuus, tulostusajurit, hallinnoinnin työkalut, skannaus ja palaute työasemille.

Luotettavuussertifikaatin testaus oli erityisen tiukkaa sisältäen sekä yksi- että kaksipuolisten töiden tulostusta ja eri paperikokoja ja -laatuja. TASKalfa 406Ci suoriutui erityisen hyvin tuottaen 150000 tulostettua sivua ja 15000 skannattua sivua, joiden aikana tapahtui ainoastaan yksi virhesyöttö eikä yhtään huoltoa vaativaa keskeytystä. BLI:n vanhempi testausteknikko Tony Maceri kommentoi: ”Todella vaikuttavaa… Yhdistettynä yksinkertaisiin toimiin perusylläpidossa, käyttäjät voivat olla varmoja, että laite toimii maksimaalisella käytettävyysajalla.”

Kuvan laatua arvioitiin sekä mustavalko- että väritulosteissa, sekä standardiresoluutiolla että 1200 dpi:n asetuksilla. Korkean resoluution tulosteet olivat kuitenkin ne, jotka erityisesti kiinnittivät Joe Ellermanin, BLI:n laboratorio-operaatioiden johtajan, huomion: “Ihon sävyt olivat erittäin luonnollisia ja värisävyissä oli paljon yksityiskohtia, jotka erottuivat hyvin selkeästi.”
 

Buers Laboratory LLC

Buyer’s Laboratory LLC (BLI) on maailman johtava riippumattoman analyyttisen tiedon ja palveluiden tarjoaja digitaalisen kuvantamisen ja dokumentinhallinnan teollisuudessa. Yli 50 vuoden ajan ostajat ovat voineet luottaa BLI:n apuun ostopäätösten tekemisessä ja alan ammattilaiset ovat hyödyntäneet heidän tuloksiaan markkinointistrategioita luodessaan. Palvelut, jotka ovat saatavilla myös mobiililaitteilla, käsittävät kattavan kirjaston BLI:n testiraportteja, kuvagallerian, valmistajien kirjallisuutta ja hyödyllisiä välineitä tuotteiden konfigurointiin, kokonaiskäyttökustannusten ja vuosittaisen sähkönkulutuksen arviointiin. BLI tarjoaa myös konsultointia ja yksityisiä, vuokrattavia testauspalveluita, jotka auttavat valmistajia kehittämään ja markkinoimaan parempia tuotteita ja tarvikkeita. Scroll to top