KYOCERA mullistaa A4-tulostuksen

Ensimmäinen A4-monitoimilaitteiden sarja A3-laitteiden teholla ja ominaisuuksilla

16. helmikuuta 2016

KYOCERA Document Solutions tuo markkinoille uuden, ainutlaatuisen sarjan A4-monitoimilaitteita, joissa on ominaisuuksia, jotka ovat yleensä tarjolla vain A3-laitteisiin. Suunnittelu pohjautuu aiempiin A3-laitteiden mallistoihin ja jatkaa KYOCERA:n kestävän kehityksen ohjelmaa pitkäkestoisilla yksiköillä.

Uusissa TASKalfa-tuoteperheen laitteissa (406Ci, 356Ci ja 306Ci) on erinomaiset paperikäsittely- ja viimeistelyominaisuudet. Jopa 3 100 arkin paperikapasiteetti sekä monipuoliset viimeistelymahdollisuudet tuovat tehokkaat ratkaisut niin pienien kuin suurienkin työryhmien vaativille käyttäjille, jotka käyttävät A3-värimonitoimilaitetta sen toimintojen vuoksi vaikka tulostustarpeet koostuvat suureksi osaksi A4-koosta.

TASKalfa 406ci, 356ci ja 306ci monitoimilaitteet auttavat käyttäjiä digitalisoimaan työnkulkuja mahdollisimman yksinkertaisesti. Laitteiden tulostusnopeudet ovat 40, 35 ja 30 sivua minuutissa ja jopa 1200 dpi:n resoluutio tarjoaa parhaan tulostuslaadun. Uusien laitteiden kokoonpano voidaan valita työryhmän tarpeiden mukaan tilaa säästävästä pöytämallista viiden paperikasetin lattialla seisovaan värimonitoimilaitteeseen.

Uudet laitteet sopivat erinomaisesti organisaatioille, joissa tulostetaan pelkästään A4-kokoa, mutta jotka tarvitsevat edistyneitä viimeistelytoimintoja. Laitteisiin voidaan tarvittaessa myös lisätä ohjelmistoja tehostamaan esimerkiksi skannauksen työnkulkuja, turvatulostusratkaisuja tai pilvipalveluiden hyödyntämistä. Mallisto soveltuu täydellisesti asiakkaille, jotka odottavat laitteilta alhaisempia hankinta- ja käyttökustannuksia.

Kaikki kolme laitetta voidaan helposti integroida olemassa oleviin työnkulkuihin ja ne voidaan räätälöidä vastaamaan kunkin organisaation erityisiä tarpeita. HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions) alustaa hyödyntäen monitoimilaitteisiin voidaan rakentaa räätälöityjä sovelluksia, jotka ylittävät tavallisten monitoimilaitteiden toiminnot ja parantavat esimerkiksi tietoturvaa ja käytettävyyttä.

Tutustu laitteiden ominaisuuksiin osoitteessa http://advanceda4.kyoceradocumentsolutions.eu/

tai tuotesivuillamme:

TASKalfa 306ci

TASKalfa 356ci

TASKalfa 406ci

 

 Scroll to top