KYOCERA laajentaa ohjelmistojen valikoimaa automatisoimaan skannauksen työnkulkuja

25. huhtikuuta 2016

Kyocera Document Solutions on solminut yhteistyösopimuksen New Dynamic Solutionsin kanssa myydäkseen ScannerVision-ohjelmistoa. Ohjelmistolla voidaan hallita ja automatisoida täydellisesti tiedostojen digitalisoinnin eri työvaiheet yhden painalluksen taakse, selkeäksi työnkuluksi. ScannerVision-ohjelmistolla eri alojen organisaatiot esim. terveydenhuollon, koulutuksen ja julkisen sektorin alalla, voivat taata turvatun työnkulun asiakirjojen arkistointiin.

Kyoceran ScannerVision-ohjelmisto tarjoaa skaalautuvan ratkaisun, joka tehostaa asiakirjahallintaa siten, että tietoa voidaan tuottaa, jakaa, organisoida ja vastaanottaa poikkeuksellisen helposti. Ratkaisu voidaan integroida suoraan esim. nykyiseen asiakirjanhallintajärjestelmään tai jopa pilvipalveluihin. Toiminnot kuten viivakoodin lukeminen, tekstintunnistus (100:lle eri kielelle), kaksisuuntainen tiedostojen vastaanotto ja älykäs reititys poistavat käyttäjien virheiden mahdollisuudet tiedostojen arkistoinnissa.

René Brunt, New Dynamic Solutionsin toimitusjohtaja, kommentoi seuraavasti:
“Kyoceran koko ideologia perustuu työnkulkujen tehostamiseen asiakirjanhallinnassa, joten yhteistyö sopii meille täydellisesti. ScannerVision kehittää organisaatioiden tehokkuutta tuomalla mm. luotettavuutta, hallittavuutta, joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä yleisesti monimutkaisiin ratkaisuihin tuottamalla täysin automatisoidun digitaalisen työnkulun asiakirjoille.”

Sabine Nobel, Kyocera Document Solutions Europen tuotepäällikkö, lisää: “Kilpailukykyiset yritykset vaativat parempaa tehokkuutta ja paperisten asiakirjojen siirto sähköiseen muotoon voi olla tuskastuttavaa. Kyocera ScannerVisionin ansiosta voimme tuoda ison määrän liitäntärajapintoja, jotka voidaan räätälöidä suoraan yrityksen ohjelmistoihin. Nämä ominaisuudet tarjoavat helpon käytettävyyden ja tuottavat asiakirjat oikeassa muodossa, oikeaan aikaan. ScannerVision tarjoaa vaikuttavaa toimivuutta uudella tavalla.”

Kyocera tarjoaa kolme eri pakettivaihtoehtoa ohjelmistosta, jotta jokaisen organisaation tarpeet voidaan täyttää. Ilmainen 30 päivän kokeiluversio on myös saatavilla.

ScannerVision
Viimeisen kymmenen vuoden aikana, ScannerVisionin ohjelmistot ovat auttaneet yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita laajentamaan monitoimilaitteiden käyttöä. Me parannamme tehokkuutta joustavalla, käyttäjäystävällisellä, luotettavalla ja hallittavalla tavalla. Monimutkaisista käyttäjälähtöisistä asiakirjojen työnkuluista aina täysin automatisoituun skannaukseen: me arkistoimme teknologiaa, joka päivä. Yksinkertainen ratkaisu, uskomattomat tulokset.

 

KYOCERA Document Solutions
KYOCERA Document Solutions Finlandin tuotevalikoimaan kuuluvat tulostimet ja monitoimilaitteet ja ohjelmistoratkaisut. KYOCERAn laitteiden rummut ovat erittäin pitkäikäisiä, mikä parantaa laitteiden käyttövarmuutta, alentaa käyttökustannuksia, vähentää ympäristövaikutuksia ja pidentää huoltovälejä. KYOCERA tarjoaa myös MDS ratkaisuja tehokkaampaan, taloudellisempaan ja ympäristöystävällisempään asiakirjatuotantoon. Se on kokonaisratkaisu, joka optimoi koko tulostusprosessin laitteistoista työnkulkuihin ja henkilöstön tuottavuuteen, laitteiden merkistä riippumattaScroll to top