Seitsemälle Kyoceran A4 värilaitteelle arvostettu designpalkinto

25. helmikuuta 2016

Seitsemän Kyoceran A4 väritulostinta ja –monitoimilaitetta on voittanut yhden maailman arvostetuimmista designpalkinnoista: “iF DESIGN AWARD 2016”. Palkittuun laitesarjaan kuuluu kolme A4 väritulostinta: ECOSYS P7040cdn, P6035cdn ja P6130cdn; ja neljä A4 värimonitoimilaitetta: ECOSYS M6535cidn, M6035cidn, M6530cdn ja M6030cdn.

Kilpailussa arvostettiin erityisesti laitteiden ympäristöystävällisyyttä sekä helppokäyttöisyyttä. Kyoceran laitteissa käytetään pitkäkestoisia komponentteja, joiden ansiosta jätettä syntyy vähemmän. Paperin lisääminen ja kulutustarvikkeiden vaihtaminen käy kätevästi laitteiden etuosasta. Lisäksi laitteiden yksinkertainen, mutta ajaton muotoilu, joka sopii kaikenlaisiin toimistoympäristöihin, sai laajaa suosiota osakseen.

Muotoilu on Kyoceran tuotesuunnittelussa tärkeää ja Kyoceran tavoitteena on jatkossakin kehittää luotettavia ja korkealaatuisia laitteita, joissa kiinnitetään huomiota suorituskyvyn lisäksi myös muotoiluun ja käytettävyyteen. Näin edesautamme luomaan toimistoympäristöjä joissa käyttäjät voivat tehokkaasti hallita asiakirjojen työnkulkua.

Kyoceran palkitut tuotteet ovat esillä “iF Design Exhibition - näyttelyssä Hampurissa 27. helmikuuta – 29. toukokuuta, 2016.

iF DESIGN AWARD

iF DESIGN AWARD on maailman arvostetuimpia design –kilpailuja ja sen järjestää Saksalainen iF International Forum Design GmbH. Vuosittain pidettävään kilpailuun osallistuu yrityksiä koko maailmasta. Lisätietoja:

http://ifworlddesignguide.com/if-design-award-2016.Scroll to top